Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamačius V.Zelenskio marškinėlius M.Zacharovai nebeatlaikė nervai: „Prakeiktas debilas“

Rusijos užsienio reikalų ministerija pasipiktino Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio marškinėliais ir griebėsi banalių įžeidinėjimų.
Volodymyras Zelenskis
Volodymyras Zelenskis / Videokadras

Trečiadienį Ukrainos vadovas tradiciškai vakare paskelbė vaizdo pranešimą, kurio metu vilkėjo marškinėlius su užrašu „Padarykime Rusiją vėl mažą“.

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovei spaudai Marijai Zacharovai toks V.Zelenskio poelgis sukėlė pykčio bangą.

„Mažą kaip kas? SSRS? Rusijos imperiją? O, supratau! Kaip Kyjivo Rusią. Tam mums reikia Kyjivo. Pats tai pasakei, prakeiktas debile“, – sakė ji trumpame pranešime angliškai savo „Telegram“ paskyroje, pavartodama terminą „bloody jerk“.

V.Zelenskis įrašė savo vakaro kalbą vilkėdamas marškinėlius su užrašu, stilizuotu kaip buvusio JAV prezidento Donaldo Trumpo 2020 m. rinkimų kampanijos šūkis „Padarykime Ameriką vėl didžią“ („Make America Great Again“).

Ukrainos vadovas savo vakaro pasirodyme kalbėjo apie gynybos pajėgų vyriausiojo vado Oleksandro Syrskio pranešimą apie fronto liniją bei Kursko operaciją.

„Daugiausia dėmesio buvo skirta sudėtingoms vietovėms Donecko srityje, taip pat mūsų karių ir kovinių brigadų poreikiams, susijusiems su operatyviu partnerių tiekimu. Efektyvumas visada reiškia geresnius rezultatus. Šiandien noriu išreikšti padėką mūsų kariams: 38-ajai atskirajai jūrų pėstininkų brigadai Pokrovsko sektoriuje ir 79-ajai oro desanto brigadai Kurachovės sektoriuje. Ačiū jums, vaikinai! Ačiū visiems, kurie padeda! Šlovė visiems, kurie kovoja už Ukrainą!“ – kalbėjo V.Zelenskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento