Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
10 01 /21:40

Per teroristinį išpuolį Tel Avive žuvo 6 žmonės, dar daugiau sužeista

Izraelio policijos duomenimis, per teroro išpuolį Jafoje, Tel Avive, žuvo šeši žmonės. Dar devyni buvo sužeisti, keturi iš jų kritinės būklės praneša „Times of Israel“.
Teroristinis išpuolis Tel Avive
Teroristinis išpuolis Tel Avive / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad vienas iš teroristų buvo ginkluotas automatiniu šautuvu, o kitas – peiliu. Pora šaudė ir peiliu subadė civilius Tel Avivo greitajame geležinkelyje, o paskui toliau ėjo pėsčiomis ir puolė žmones Jeruzalės gatvėje mieste.

Išpuolis įvykdytas likus kelioms akimirkoms iki masinio raketų smūgio iš Irano į Izraelį, dėl kurio žmonės visoje šalyje, taip pat ir Tel Avive, bėgo link slėptuvių.

Savivaldybės apsaugos pareigūnas ir ginkluoti civiliai nušovė ir „neutralizavo“ abu teroristus, priduria policija.

„Jie atpažino šaulį, nedvejodami pasislėpė ir šovė į jį“, – pasakojo jis. „Atrodo, kad šaudymo metu teroristo ginklas sugedo“.

Liudininkai aprašė siaubą ir chaosą. „Važiavome lengvuoju traukiniu, kai staiga išgirdome šūvius iš lauko, – pasakojo vienas liudininkas. „Iš pradžių pamanėme, kad tai fejerverkai, bet paskui supratome, kad tai kažkas daug blogesnio. Buvo daug šūvių. Nukritome ant grindų, o žmonės verkė. Mačiau, kaip kažkas ant žemės kraujavo“.

Netoliese esančios parduotuvės savininkas pridūrė: „Mačiau minias bėgančių žmonių, kurie šaukė „teroro išpuolis“. Greitai uždariau langines ir užsirakinau“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas