„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
2022 12 27

Picerija fronto linijoje: drąsus savininkas, baugštūs klientai ir pica už dolerį

Mikrobangų krosnelėje iškepti mini picą, kurią Andrijus Švedas siūlo savo klientams Bachmuto mieste, užtrunka kiek daugiau nei minutę.
Picerijos savininkas iš Bachmuto
Picerijos savininkas iš Bachmuto / „The New York Times“/Tyler Hicks nuotr.

Per tą patį laiką Rusijos artilerijos vis labiau bombarduojamam jo rajonui gali smogti galingas sprogstamasis sviedinys, kuris išdaužytų langus, suluošintų jo klientus ar sugriautų jo užkandinę.

Tačiau nepaisant kiekvieną užsakymą lydinčios rizikos, pailgas sūrio ir mėsos kepinys, pabarstytas krapais, yra nepaprastai populiarus tarp Ukrainos karių ir miesto gyventojų, sudarančių tolydžio mažėjančią klientų bazę.

A.Švedas mano, kad jo užkandinė yra paskutinioji vis dar veikianti šiame smarkiai niokojamame mieste – svarbiame beveik 10 mėnesių trunkančio karo mūšio lauke.

„Ryte mes apšaudomi nuo 8 iki 9 valandos. Tada po pietų – nuo ​​2 iki 4 valandos, – atsidusęs sakė 41 metų A.Švedas. – Jei driokstels, tai driokstels – nebus kada nerimauti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų