Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pietų Korėjoje ištisą savaitę fiksuojama daugiau kaip 1 000 naujų COVID-19 per parą

Pietų Korėjoje ištisą pastarąją savaitę fiksuojama po daugiau kaip 1 000 naujų koronavirusinės infekcijos atvejų per parą, antradienį pranešė medikai. Dėl šio sergamumo COVID-19 pliūpsnio tarnybos imasi priemonių stabdyti užkrato plitimą, tačiau nauji suvaržymai paralyžiavo naktinį gyvenimą Seule ir profesionalaus beisbolo rungtynes.
Pietų Korėja
Pietų Korėja / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Medicinos pareigūnai antradienį informavo, kad daugiau kaip 800 iš 1 150 naujų užsikrėtimo atvejų patvirtinti sostinėje ir jos priemiesčiuose. Seule buvo uždaryti naktiniai klubai ir uždrausti daugiau kaip dviejų žmonių privašūs susirinkimai po 18 valandos.

Visgi esama požymių, kad virusas plinta ir už tankiai apgyventų Seulo rajonų ribų, šalyje prasidedant vasaros atostogų sezonui. Apie dešimtis naujų užsikrėtimo atvejų buvo pranešta Pusane, Tegu, Tedžone ir Pietų Čungchongo provincijoje bei kituose didžiuosiuose miestuose ir regionuose.

Vien per šį mėnesį Pietų Korėjoje bendras patvirtintų COVID-19 atvejų skaičius padidėjo daugiau kaip 13 000. Iš viso nuo pandemijos pradžios šalyje nustatyti 170 296 užsikrėtimo koronavirusu atvejai ir mirė 2 046 užsikrėtę žmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai