Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Premija už informaciją apie Dniepropetrovsko teroro aktą – 250,000 dolerių

Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius atvyko į Dniepropetrovską, kur vakar įvyko serija sprogimų. V.Janukovyčius apsilankė vietinėje Prokuratūroje ir vadovavo uždaram posėdžiui, kuriame dalyvavo visos teisėsaugos institucijos, atsakingos už teroristinių išpuolių tyrimą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / AP/„Scanpix“ nuotr.

ITAR-TASS praneša, jog po susirinkimo buvo paskelbta apie 250 000 dolerių vertės premiją, kuri bus skirta kaip atlygis už informaciją apie penktadieninio teroristinio išpuolio organizatorių.

V.Janukovyčius taip pat pranešė, jog išklausė visas nuomones ir padarė išvadą, jog šiuo metu įvykio versijų skaičius gerokai sumažėjo. „Darbo grupė tyrianti nusikaltimą yra aprūpinta visomis reikalingos priemonėmis, o joje dirba tik kvalifikuoti specialistai, kurie savo veiksmus aptaria su kolegomis iš kaimyninių šalių“, – žurnalistams sakė prezidentas.

Įvykio vietoje jau daugiau kaip parą dirba specialistai – apžiūri zonoje esančius automobilius, apieško viešąjį transportą  ir net šiukšliadėžes.

Tuo tarpu visoje Ukrainoje sustiprinta karinių objektų apsauga.

Ukrainos vyriausybė skyrė 1,5 mln. grivinų (apie 187 000 JAV dolerių) siekiant padėti nukentėjusiems Dniepropetrovsko sprogimų metu. Ši suma bus skirta iš rezervinio valstybės biudžeto fondo. Aukoms bus suteiktas nemokamas gydymas – būtini vaistai bei psichologinė pagalba. Ukrainos prezidentas taip pat aplankė nukentėjusius vaikus ligoninėje.

15min.lt primena, jog terorstinis aktas Ukrainoje buvo įvykdytas penktadienį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas