Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Propagandistė M.Simonian dronus pajuto savo kailiu

Rusų propagandistės Margaritos Simonian retorika radikalizuojasi su kiekvienu dronu, nukritusiu netoli jos namų teritorijos, skelbia nepriklausomas portalas „Insider“.
RT vyriausioji redaktorė Margarita Simonian
RT vyriausioji redaktorė Margarita Simonian / „Scanpix“ nuotr.

Propagandinio kanalo RT vyriausioji redaktorė Margarita Simonian sakė, kad Sočį naktį atakavęs dronas nukrito tiesiai priešais jos šeimos namus Adleryje, kur gyvena giminaičiai su vaikais. Tai jau trečias epizodas, kai propagandistė sako, kad ją tiesiogiai palietė dronų ataka. Pareiškimų aštrumo laipsnis kyla nuo paprastos padėkos oro gynybos sistemoms iki raginimų panaudoti branduolinį ginklą.

„Šiąnakt smogiamasis dronas nukrito tiesiai priešais mūsų gimtuosius namus Adleryje, kur užaugau aš ir mano mama, kur tebegyvena mano giminės ir maži vaikai. Taikiniai tolsta, statymai didėja, branduolinis ultimatumas turi vis mažiau alternatyvų“, – savo „Telegram“ kanale rašė propagandistė.

2023 m. rugpjūtį, kai M.Simonian teigė, kad dronai du kartus nukrito netoli jos namų Maskvos srityje, ji pažymėjo, kad dėl tokių veiksmų tokie propagandistai kaip ji „tokiu atveju gali visiškai prarasti stabdžius ir likti tik vienas pedalas – greičio“.

Pirmą kartą apie droną, nukritusį „gretimoje gatvėje“, RT vyriausioji redaktorė pranešė rugpjūčio 21 d., po to, kai Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad Istrinsko rajone buvo numuštas dronas. „Tas dronas, kuris buvo numuštas Istrinskio rajone, nukrito gretimoje gatvėje. Ačiū mūsų priešlėktuvinei gynybai, kad be aukų ir sugriovimų“, – tuomet rašė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas