Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

R.Kadyrovo sūnus griebėsi dviejų paauksuotų kulkosvaidžių: internautai stebėjosi, kodėl jis dar ne fronte

Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo sūnus Adamas Kadyrovas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame jis šaudo iš dviejų auksinių kulkosvaidžių.

Vaizdo įraše šešiolikmetis A.Kadyrovas matomas šaudantis iš dviejų aukso spalvos kulkosvaidžių, o fone girdima intensyvi muzika. Vaizdo įrašas buvo filmuojamas iš kelių taškų vienu metu.

A.Kadyrovui yra tik 16 metų, o pagal Rusijos įstatymus šaudyti iš šaunamųjų ginklų iki pilnametystės neleidžiama. Tokios taisyklės galioja ir daugelyje šaudyklų.

Internautai netruko išjuokti vaizdo įrašą. R.Kadyrovo sūnus jau buvo pavadintas „čigonų baronu“ ir „Rembo už minimalų atlyginimą“. Kai kas taip pat klausė, kodėl šio drąsaus kovotojo vis dar nėra prie Kursko.

A.Kadyrovas sulaukė nemažai dėmesio 2023 m. rugpjūtį, kai jam buvo 15 metų. Tuomet Čečėnijos vadovo sūnus prieš kamerą sumušė Volgogrado gyventoją Nikitą Žuravelą. Jis buvo Čečėnijos ikiteisminio sulaikymo centre kaip įtariamasis Korano sudeginimo byloje.

Po to, kai vaizdo įrašas išgarsėjo, jo tėvas R.Kadyrovas dar labiau paaštrino situaciją, surengdamas demonstratyvų sūnaus apdovanojimą įvairiausiais medaliais ir ordinais. Nepaisant to, kad buvo pažeista visa krūva Rusijos įstatymų. Šis kalinio sumušimas A.Kadyrovui nesukėlė jokių teisinių pasekmių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas