Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nuo dviračio nulėkęs Latvijos prezidentas kurį laiką rankos nepajudins

Latvijos prezidentas Edgaras Rinkevičius socialiniuose tinkluose pasidalijo sugipsuotos dešinės rankos nuotrauka. Pasak prezidento patarėjo, kurį cituoja Latvijos leidinys la.lv, E.Rinkevičius susižeidė šeštadienį, rugsėjo 28 d., važiuodamas dviračiu kelio Uolainė-Dalbė-Uolainė atkarpoje.
Edgaras Rinkevičius
Edgaras Rinkevičius / „Facebook“ nuotr.

Sekmadienį šalies vadovas nuvyko į traumatologijos ir ortopedijos ligoninę, kur gydytojai nustatė lūžius ir uždėjo gipsą.

„Dviračių sporto sezonas baigėsi. Labai dėkoju daktarui Krisui Rosenbergui ir Traumatologijos ir ortopedijos ligoninės personalui už pagalbą ne itin protingam pacientui. Latvijos gydytojai yra geriausi pasaulyje“, – nuotrauką pasirašė E.Rinkevičius.

Yra ir daugiau dviračių entuziastų

Dviračių sportą yra pamėgę ir daugiau Baltijos šalių politikų. Gegužės mėnesį Estijos parlamento narys, priklausantis ir Ukrainos-Estijos parlamentinės grupei, Kristo Ennas Vaga, važiavo dviračiu iš Talino į Kyjivą, kad surinktų pinigų Ukrainos kariuomenei.

Neseniai gynybos ir kosmoso eurokomisaru tapęs Andrius Kubilius taip pat yra dviračių entuziastas ir išsirengia į žygius šia transporto priemone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas