Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 11 /10:40

Rusija praneša apie masinę naktinę ataką: Kurske užsiliepsnojo daugiaaukštis pastatas

Naktį į sekmadienį Rusijos Kursko mieste nugriaudėjo galingi sprogimai. Apie tai pranešė vietos „Telegram“ kanalai. Pranešama, kad įvyko mažiausiai septyni sprogimai. Kursko srities gubernatorius Aleksejus Smirnovas teigė, kad regione veikė priešlėktuvinė gynyba.

Vėliau jis paskelbė, kad raketa pataikė į gyvenamąjį namą. Ukrainiečių portalai tvirtina, kad smūgis pastatui įvyko po netinkamo Rusijos priešlėktuvinės gynybos darbo.

„Šiandien numušta ukrainiečių raketa nukrito ant gyvenamojo namo Kursko mieste. Kilo gaisras. Į įvykio vietą išvyko visos pagalbos tarnybos“, – rašoma pranešime.

Imago / Scanpix nuotr./Kurskas po raketos smūgio
Imago / Scanpix nuotr./Kurskas po raketos smūgio

Užsidegė ir šalia daugiaaukščio pastato stovėję automobiliai. Šiuo metu žinoma 13 nukentėjusiųjų, dviejų iš jų būklė sunki.

Rusijos gynybos ministerija pareiškė, kad oro gynyba esą naktį virš Kursko srities teritorijos sunaikino keturiolika bepiločių orlaivių ir keturias taktines raketas „Točka-U“.

VIDEO: Kurske užsiliepsnojo daugiaaukštis pastatas

Vietos valdžios institucijų duomenimis, praėjusią naktį Voronežo srityje oro gynybos sistema numušė 15 dronų. Nukentėjusiųjų nebuvo. Buvo apgadintas administracinis pastatas, komunalinis objektas ir privatūs namai.

Belgorodo srityje dronai atakavo Šebekino miestą. Vienas daugiaaukštis pastatas užsidegė, o dviejų privačių namų stiklai buvo išdaužyti. Dalis miesto liko be elektros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas