Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
04 11

Slapstėsi 16 metų: sulaikyta „Novaja Gazeta“ redaktoriaus žmona, kurią kaltina pasikėsinimu nužudyti dukrą

Rusijoje sulaikyta laikraščio „Novaja Gazeta-Europa“ vyriausiojo redaktoriaus Kirilo Martynovo žmona Antonina Martynova. Moteris slapstėsi 16 metų ir buvo kaltinama bandymu nužudyti savo dukterį.
Kirilo Martynovo žmona Antonina Martynova
Kirilo Martynovo žmona Antonina Martynova / Soc. tinklų nuotr.

2007 m. Antoninos dvejų metų dukra Alisa nukrito nuo laiptų trečiame aukšte daugiaaukščiame pastate Žemutiniame Naugarde. A.Martynova sakė, kad buvo išsiblaškiusi ir nepastebėjo krentančios dukters. Ji iškvietė greitąją pagalbą, mergaitę pavyko išgelbėti: dukrai lūžo žandikaulis ir nustatyta galvos trauma, praneša „Telegram“ kanalas „Baza“.

Tačiau netrukus byloje atsirado 11-mečio berniuko, kuris buvo įvykių liudininkas, parodymai. Jis pasakojo, kad „didelė mergaitė numetė jaunesnę mergaitę“ nuo laiptų. A.Martynovai buvo iškelta baudžiamoji byla, istorija sulaukė didelio atgarsio.

Vadino bylą išgalvota

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne