Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Rusija teigia, kad per atskirus ukrainiečių išpuolius Kurske ir Luhanske žuvo trys žmonės

Rusijos pareigūnai penktadienį pranešė, kad per atskirus ukrainiečių išpuolius Kursko pasienio srityje ir Maskvos okupuotoje Luhansko teritorijoje žuvo trys žmonės. 
Vyacheslav Madiyevskyy / ZUMAPRESS.com
Vyacheslav Madiyevskyy / ZUMAPRESS.com

Pastaraisiais mėnesiais Ukrainos pajėgos suintensyvino mirtinas raketų ir dronų atakas prieš Rusijos pasienio regionus ir taikosi į jos energetikos infrastruktūrą. 

„Šiandien iš Ukrainos pusės buvo apšaudytas Korovjakovkos kaimas“, – socialiniuose tinkluose nurodė Kursko srities gubernatorius Romanas Starovoitas. 

„Žuvo vietinis gyventojas“, – pridūrė jis. 

Pastaraisiais mėnesiais Ukrainos pajėgos suintensyvino išpuolius Rusijos pasienio regionuose, atsakydamos už pastaruosius dvejus metus Rusijos vykdomus masinius Ukrainos miestų bombardavimus.

Antradienį per Ukrainos artilerijos smūgį į Rusijos kaimą Briansko regione žuvo du žmonės, pranešė vietos pareigūnai.

Kitą dieną po dar vieno išpuolio Briansko pasienio regione dėl patirtų sužalojimų mirė moteris, pranešė gubernatorius Aleksandras Bogomazas.

Rusijos įvesta Luhansko srities vyriausybė pranešė, kad vienas žmogus žuvo, o dar du buvo sužeisti per Novodružesko kaimo apšaudymą.

Prorusiškos pajėgos Luhansko sritį iš dalies kontroliuoja nuo 2014-ųjų. 2022-ųjų rugsėjį Maskva pareiškė, kad po referendumų, kurių Kyjivas ir Vakarų šalys niekuomet nepripažins, aneksavo Luhansko regioną ir tris kitas Ukrainos sritis – Donecko, Zaporižios ir Chersono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius