Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rusijos deputato „pokštas“ pašiurpino net savus: pažadėjo „berniukui Vovai iš Kyjivo“ raketų

Kai atrodo, kad žemiau pulti jau neįmanoma, Rusijos politikai ima tai ir padaro. Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašas, kuriame Rusijos Valstybės dūmos deputatas, priklausantis partijai „Teisingoji Rusija“, per labdaringą naujametinį renginį „papokštavo“: pažadėjo „berniukui Vovai iš Kyjivo“ raketų.
Vaikas žaidžia šalia apgriautų namų Kyjivo regione
Vaikas žaidžia šalia apgriautų namų Kyjivo regione / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vaizdo įraše galima pamatyti, kaip deputatas Olegas Nilovas labdaringame renginyje „Svajonių eglė“ nukabina nuo papuoštos eglės vieną iš atvirukų ir priėjęs prie mikrofono neva perskaito: „Berniukas Vova iš Kyjivo svajoja apie raketas. Vova, gausi raketų, palauk. Tai toks pokštas, be komentarų.“

Toks netikėtas akibrokštas nustebina net jo kolegas, vienas iš jų – Artiomas Meteliovas, net ranka užsidengia veidą.

Kaip rašo Meduza.io, „Svajonių eglė“ yra tradicinis naujametinis renginys, kurį organizuoja Rusijos Valstybės dūma. Neįgalūs vaikai, augantys neturtingose šeimose, našlaičiai siunčia savo naujametinius norus, surašytus atvirukuose. Tuomet Dūmos deputatai perskaito juos bendro susitikimo metu ir išpildo.

Šiemet ant šios eglės kabėjo ir vaikų, kurių tėvai mobilizuoti ir išsiųsti į karą Ukrainoje, taip pat vaikų iš Rusijos okupuotų Ukrainos sričių – Chersono, Zaporižios, Donecko ir Luhansko, norai.

„Pokštininką“ jau pasmerkė kolegos. Kaip rašo veromosti.ru, Dūmos Etikos komisijos narys Jaroslavas Nilovas pareiškė, kad toks „pokštas“ buvęs ne laiku ir vulgarus: „Vaikai dėl nieko nekalti – nei Kyjive, nei Charkive, nei Maskvoje.“

Pats deputatas „Ria Novosti“ teigė, kad turėjo omeny „konkretų Vovą“ – Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį.

„Tik Vovočka Zelenskis iš Kyjivo prašo jam raketų atsiųsti. Čia toks ekspromtas buvo, kad yra toks „blogas berniukas“, – nė nemanė teisintis dėl savo vulgarybės O.Nilovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas