Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saldus Turkijos prezidento kerštas V.Putinui – nesulaukęs pasisveikinimo nekantriai mindžikavo ir kraipė lūpas

Rusijos režimo lyderis Vladimiras Putinas ne kartą yra vertęs savo svečius laukti susitikimo su juo, taip norėdamas pademonstruoti tariamą viršenybę. Šįkart laukti teko jam pačiam – Turkijos lyderis Recepas Tayyipas Erdoganas Teherane vykusiame susitikime atsilygino tuo pačiu, o į nepatogią situaciją pakliuvęs V.Putinas, panašu, nežinojo ką turėtų daryti ir pasidavė emocijoms – nekantriai mindžikavo, kraipė lūpas ir demonstravo keistas veido išraiškas.

Antradienį nufilmuotoje medžiagoje matyti, kaip V.Putinas beveik minutę nejaukiai stoviniuoja laukdamas, kol jį pagaliau sutiks R.T.Erdoganas.

Vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip Kremliaus režimo lyderis nekantriai mindžikuoja, keistai kraipo lūpas ir mimikuoja laukdamas Turkijos prezidento, netrukus pasklido socialiniuose tinkluose ir pasaulio žiniasklaidoje.

V.Putinas garsėja tuo, kad ir pats per susitikimus su pasaulio lyderiais verčia juos laukti, kartais – net kelias valandas.

Spėliojama, kad šis R.T.Erdogano veiksmas – savotiškas saldus kerštas už tai, kad per 2020 m. Maskvoje vykusį susitikimą V.Putinas privertė jį bei palydą laukti prieškambaryje, o nufilmuotomis nemalonaus incidento akimirkomis plačiai dalijosi Rusijos žiniasklaida.

VIDEO: R.T.Erdoganas 2020 metais laukė susitikimo su V.Putinu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento