Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 01 21 /10:29

Šaudynės JAV: paauglys išžudė savo tėvo kunigo šeimą

JAV Naujosios Meksikos valstijoje paauglys nušovė penkis žmones, tarp jų tris vaikus, skelbia naujienų tarnyba CNN. Tyrėjai neslepia, kad Albukerkės mieste prie namų įvykusios žudynės buvo labai žiaurios. Paaiškėjo, kad žudikas – tos pačios šeimos narys, tad jis nužudė savo tėvus ir seseris bei brolį.
Žudynių vietoje darbuojasi tyrėjai.
Žudynių vietoje darbuojasi tyrėjai. / Kadras iš Youtube.com

Kaip tvirtino liudininkai, aukomis tapo kunigas ir keturi jo artimieji. Žuvo pradinukai, dvi mergaitės, berniukas, kunigas ir jo žmona. Į kiekvieną iš aukų buvo šauta po kelis kartus. Policija paskelbė, jog naudotas kovinis ginklas.

Šerifas Danas Houstonas teigė, kad nusikaltimą galėjo įvykdyti šeimos narys, paauglys, kuriam dabar 15 metų. Jis apkaltintas dviem nužudymais ir mirtimi pasibaigusia prievarta prieš vaikus. 

„Nusikaltimo vieta gana plati, joje daug fizinių įrodymų, nusikaltėlis suimtas. Darome viską, kad viską ištirtume kuo nuodugniau ir užbaigtume visų galimų įrodymų rinkimą. Ketiname dirbti lėtai, metodiškai, apžiūrėti visą gyvenamąją vietą“, – CNN teigė tyrėjas Sidas Covingtonas. 

Namas priklauso Gregui ir Sarai Griego. Vyras kapelionu dirbo ugniagesių tarnyboje, lankydavosi keliuose kalėjimuose. Jis taip pat buvo Kalvario bažnyčios kunigas. 

Nelaimė įvyko šeštadienį vakare, policijai paskambinta apie 21 val. 15 min. Teigiama, kad pareigūnai buvo iškviesti į įtariamojo surengtą vakarėlį, kaip toliau viskas klostėsi ir kokie jo ryšiai su nušautaisiais, kol kas neaišku.

Papildyta 10.27 val. „The Province“ skelbia, kad 15-metis žudikas buvo kunigo sūnus. Ar nužudyta mama yra jo įmotė, ar mama, neskelbiama. Nužudytam broliui ir dviems seserims buvo devyneri, penki ir dveji metukai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas