Sportas gyvai

Skelbiama, kad Ukrainos pajėgos perėmė rusų „tanką-vėžlį“ ir paėmė nelaisvėn jo įgulą

Socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdai, kaip Ukrainos pajėgos perėmė rusų naudojamą „tanką-vėžlį“ ir paėmė nelaisvėn jo įgulą.

Ukrainiečių gynėjai pasiekė tanką ir paėmė į nelaisvę ten buvusius rusus. Po to jie ant tanko pakabino Ukrainos vėliavą, užvedė jį ir kartu su paimtais belaisviai nuvyko į gynybos pajėgų pozicijas. Vadovybė oficialiai nekomentavo galimo priešo technikos paėmimo.

Kaip skelbia leidinys „Focus“, rusai vienoje iš fronto linijų neteko savo reklamuojamo „tanko-vėžlio“. Jį kaip trofėjų pasiėmė Ukrainos pajėgų kariai, ir tai jie padarė kartu su tanko įgula. Vaizdo įrašas buvo išplatintas internete.

VIDEO: Nufilmuota, kaip ukrainiečiai perėmė rusų „tanką-vėžlį“

Pažymima, kad operaciją, kurios metu buvo paimtas priešo tankas, atliko 22-osios atskirosios mechanizuotosios brigados kariai.

Frakcijos „Liaudies tarnas“ deputatas Jurijus Mysiaginas paskelbė vaizdinį patvirtinimą, kad Ukrainos kariams pavyko paimti „tanką-vėžlį“.

Kol kas brigados tinklalapyje nėra jokios informacijos apie tai, kaip jos kovotojai užėmė rusų tanką. Be to, Generalinis štabas šio įvykio kol kas nekomentavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius