Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Teksase pašautos dvi varžybų šokėjos, vienai jų per klaidą nuėjus prie svetimo automobilio

Teksase vienoje automobilių stovėjimo aikštelėje buvo pašautos dvi sporto varžybų šokėjos, vienai jų per klaidą pabandžius įsėsti į svetimą mašiną, pranešė policija.
Ginklas
Ginklas / 123RF.com nuotr.

Iš automobilio išlipęs vyras paleido daug šūvių, viena iš merginų sužeista sunkiai, sakoma pranešime.

Tai dar vienas iš virtinės panašių pastarosios savaitės incidentų Jungtinėse Valstijose.

Anksčiau Misūryje buvo pašautas juodaodis paauglys, paskambinęs ne į tas duris, o Niujorke buvo nušauta mergina, bandžiusi rasti draugo namus ir atvykusi į ne tą vietą.

Teksase keturios sporto varžybų šokėjos, kaip pranešama, paauglės, bakalėjos parduotuvės automobilių stovėjimo aikštele pasinaudojo norėdamos persėsti į vieną automobilį ir nuvykti į repeticiją. Antradienį po vidurnakčio jos sugrįžo į aikštelę pasiimti savo automobilių.

Heather Roth sakė, kad išlipo iš draugės automobilio, per klaidą nuėjo ne prie savo mašinos ir atidarė jos dureles, o tada pamatė, kad joje sėdi kažkoks vyras. Tuomet mergina grįžo prie draugės automobilio.

„Matau, kaip vyrukas išlipa pro keleivio duris ir atidarau savo langą, bandau atsiprašyti“, – vaizdo įraše, kurį paskelbė transliuotojo ABC padalinys KTRK, pasakoja mergina.

„Jis... pakelia rankas, išsitraukia ginklą, o tada tiesiog pradeda šaudyti į mus visas“, – sakė ji.

25 metų įtariamasis Pedro Tello Rodriguezas buvo sulaikytas ir apkaltintas mirtinai pavojingu elgesiu, nurodė už 40 km į rytus nuo Ostino esančio Eldžino policijos departamentas. Vėliau įtariamajam gali būti pareikšta ir daugiau kaltinimų.

Viena mergina, kurią vietos žiniasklaida vadina Payton Washington, patyrė rimtų sužeidimų ir sraigtasparniu buvo nugabenta į ligoninę, sakoma policijos pranešime.

Lėšų rinkimo platformoje „GoFundMe“ pradėtos kampanijos organizatoriai, iki trečiadienio ryto surinkę beveik 70 tūkst. dolerių (64 tūkst. eurų), sakė, kad į P.Washington šauta du kartus ir kad ji sunkiai sužeista.

„Jos būklė stabili, ji guli intensyviosios slaugos palatoje ir jos laukia ilgas sveikimo kelias“, – sakoma pranešime.

H.Roth kulka tik kliudė, pagalba merginai suteikta įvykio vietoje, pranešė KTRK.

Minimos merginos tris kartus per savaitę suvažinėja po 580 km į elitinę šokėjų komandą.

Žmonių aukų pareikalaujantys šaudymo incidentai Jungtinėse Valstijose yra dažni. Maždaug 330 mln. žmonių turinčioje šalyje yra 400 mln. šaunamųjų ginklų.

Praėjusią savaitę vidurio vakarų Misūrio valstijoje buvo dukart šauta į 16-metį Ralphą Yarlą, nuėjusį ne į tą namą pasiimti savo brolių dvynių.

Įtariamas šaulys, vyresnio amžiaus baltaodis vyras, pats pasidavė pareigūnams, o trečiadienį padarė kaltės nepripažinimo pareiškimą dėl kaltinimų užpuolimu ir ginkluotais nusikalstamais veiksmais.

Šeštadienį vakare Niujorko valstijoje 20 metų Kaylin Gillis buvo nušauta namo savininko, kai bandydama rasti draugo namus ji su dar trimis žmonėmis atvyko į ne tą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas