Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tyrėjai neturi duomenų, kad prie Kalmanovičiaus nužudymo prisidėjo Japončiko žmonės

Tyrimų komiteto prie Rusijos prokuratūros sostinės valdyba pranešė, jog neturi informacijos, kad su verslininko Šabtajaus Kalmanovičiaus nužudymu yra susiję žmonės iš nusikalstamo pasaulio „autoriteto“ Viačeslavo Ivankovo, žinomo kaip Japončikas, aplinkos.
Šabtajus Kalmanovičius savo biure Maskvoje
Šabtajus Kalmanovičius savo biure Maskvoje / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

„Tokių duomenų tyrimas neturi“, – agentūrai „Interfax“ pirmadienį pranešė Tyrimų komiteto prie Rusijos prokuratūros Maskvos valdybos vadovas Anatolijus Bagmetas, komentuodamas atitinkamus kai kurių žiniasklaidos priemonių pranešimus.

Anksčiau kai kuriuose leidiniuose pasirodė spėliojimų, kad verslininką Š.Kalmanovičių galėjo nušauti iš keršto Japončiko, prie kurio nužudymo neva prisidėjo Š.Kalmanovičius, draugai ir bendražygiai.

Kaip pažymėjo A.Bagmetas, „tiriamos visos galimos versijos“. Tačiau tyrimo sumetimais jis nepatikslino, kuri iš jų yra svarbiausia.

Tuo tarpu anksčiau Tyrimų komiteto prie Rusijos prokuratūros oficialusis atstovas Vladimiras Markinas sakė, kad „nagrinėjamos kelios įvykdyto nusikaltimo versijos, tyrėjai taip pat neatmeta galimybės, kad nužudymas buvo įvykdytas dėl Š.Kalmanovičiaus verslo veiklos“.

Pamaskvio moterų krepšinio klubo savininkas ir generalinis direktorius 60 metų Š.Kalmanovičius buvo nušautas lapkričio 2 dieną Maskvos centre. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas