Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

U2 vokalistas Bono: „Donaldas Trumpas – blogiausia, kas gali nutikti Amerikai“

U2 vokalistas Bono pareiškė, kad Respublikonų partijos kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas turi potencialo „tapti blogiausia, kas gali nutikti Amerikai“.
U2 lyderis Bono
U2 lyderis Bono / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Amerika yra geriausia, kas galėjo nutikti pasauliui, tačiau Donaldas Trumpas pretenduoti tapti blogiausia, kas galėjo nutikti Amerikai“, – kalbėdamas su CBS pareiškė jis. „Jis gali ją sugriauti“, – pridūrė vokalistas.

Manau, kad jis užgrobė partiją ir man atrodo, kad jis bando užgrobti Amerikos idėją, o tai daugiau už mus visus. Man tai atrodo iš tiesų grėsminga, – teigė jis.

„Amerika nėra tik šalis, – tęsė interviu Bono. – Amerika yra idėja, ir ta idėja paremta teisingumu bei lygybe visiems.“

Filantropas ir aktyvistas, lankęsis Niujorke ir dalyvavęs Jungtinių Tautų Generalinėje Asamblėjoje, D.Trumpo iškilimą su Respublikonų partija pavadino pavojingu.

„Manau, kad jis užgrobė partiją, ir man atrodo, kad jis bando užgrobti Amerikos idėją, o tai daugiau už mus visus. Man tai atrodo iš tiesų grėsminga“, – teigė jis.

Vokalistas nebandė nurodyti amerikiečiams, kaip balsuoti, tačiau sakė, kad nepaisant to, ką rinkėjai nuspręs, tai turės pasaulinių pasekmių.

„Yra labai rimtų problemų, su kuriomis susiduria ne tik Amerika, bet ir Europa“, – pažymėjo jis. „Aš airis. Neturiu teisės balsuoti, negaliu nurodyti žmonėms, kaip balsuoti. Ir nenoriu to daryti, tačiau aš turiu balsą ir galiu patikinti, kad tas, kuris taps prezidentu, turės įtakos visam pasauliui“, – kalbėjo Bono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas