Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ukraina: per masinius rusų oro smūgius žuvo žmogus

Ukraina antradienį pranešė, kad per masinius rusų oro smūgius pietiniame Zaporižios mieste žuvo vienas vyras, o dar šeši žmonės, įskaitant du vaikus, buvo sužeisti.
STATE EMERGENCY SERVICE OF UKRAI / via REUTERS
STATE EMERGENCY SERVICE OF UKRAI / via REUTERS

Gelbėjimo tarnyba nurodė, kad miestas buvo atakuojamas dvi valandas po 21 val. vietos laiku.

„Vienas vyras žuvo, o dar šeši žmonės, įskaitant 13 metų mergaitę ir 15 metų berniuką, buvo sužeisti“, – platformoje „Telegram“ pranešė Zaporižios srities gubernatorius Ivanas Fedorovas.

Oro smūgiai ir dronai sukėlė gaisrą viename infrastruktūros objekte ir keliuose gyvenamuosiuose pastatuose, sakė gubernatorius.

Municipaliteto pareigūnė Rehina Charčenko „Telegram“ parašė, kad įvairiuose miesto rajonuose buvo apgadinti 74 daugiabučiai ir 24 privatūs namai.

Ukrainos oro pajėgos antradienį „Telegram“ pranešė, kad praėjusią naktį numušė 66 rusų dronus, o dar 13 bepiločių dingo iš radiolokatorių ekranų. Pranešime taip pat sakoma, kad Rusija paleido į Ukrainą iš viso 81 droną, daugiausia taikydamasi į šiaurinę ir centrinę Ukrainos dalis, ir keturias raketas.

Ukrainos centrinėje Poltavos srityje dronai apgadino energijos infrastruktūrą ir nutraukė tiekimą į 20 gyvenviečių, pranešė regiono valdžia.

Tuo metu Rusijos gynybos ministerija paskelbė, kad jos pajėgos praėjusią naktį ir antradienio rytą pasienio regionuose numušė 13 ukrainiečių dronų.

Du civiliai anksti antradienį buvo sužeisti per ukrainiečių apšaudymą Horlivkoje Rusijos okupuotoje rytinės Donecko srities dalyje, pranešė Rusijos primestas miesto meras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas