Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 13

Nepaprasta istorija: išlaisvinta A.Navalno bendražygė su vyru Vilniaus oro uoste apsikeitė žiedais

Viena iš Rusijos kalėjime mirusio opozicionieriaus Aleksejaus Navalno bendražygių Lilija Čanyševa, neretai ironiškai vadinta ir „Navalnu su sijonu“, socialiniame tinkle „X“ pasidalijo jausmingu vaizdo įrašu, kuriame Vilniaus oro uoste užfiksuotas pirmasis jos susitikimas su vyru Almazu Gatinu po to, kai ji daugiau nei prieš mėnesį buvo išlaisvinta per didžiausius nuo Šaltojo karo laikų Rusijos ir Vakarų kalinių mainus. Laisvėje jie nebuvo susitikę nuo 2021 m.

Jautriame vaizdo įraše matyti, kaip pora susitinka ir vėl apsikeičia vestuviniais žiedais. Prie įrašo moteris pridūrė: „Paskutinį kartą savo vyrą laisvėje mačiau 2021 m. lapkričio 9 d. O dabar, 2024 m. rugsėjo 11 d., mes vėl esame kartu. Aš tave labai myliu, mano Almazai.“

Anksčiau nebuvo skelbta, kad 42 metų Rusijos opozicionierė šiuo metu yra Lietuvoje. Tačiau A.Navalno komandos atstovė portalui 15min patvirtino, kad L.Čanyševa yra Vilniuje. Perduotoje žinutėje Rusijos opozicionierė teigė, kad į sostinę atvyko jos vyras ir šiuo metu ji nori leisti laiką su savo šeima, todėl nuo išsamesnių komentarų susilaikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas