Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Užspringo per vakarienę“: Maskvoje netikėtai mirė federalinio saugumo pulkininkas

Maskvoje netikėtai mirė 50-metis Kovos su terorizmu skyriaus vadovas, Rusijos federalinio saugumo (FSB) tarnybos pulkininkas, vienas iš didžiausios su futbolo klubu CSKA susijusios grupės „Red-Blue-Warriors“ įkūrėjų Maksimas Jeriominas, skelbia rusų žiniasklaida.
Rusijos federalinio saugumo tarnybos pulkininkas Maksimas Jeriominas
Rusijos federalinio saugumo tarnybos pulkininkas Maksimas Jeriominas / Socialinių tinklų nuotrauka

Pasak pranešimų, aukštas rusų pareigūnas vakarienės metu užspringo mėsos gabalu.

Susirašinėjimo platformos „Telegram“ kanalo „Baza“ šaltiniai nurodė, kad rugpjūčio 25 d. vakarienės metu M.Jeriominas pasijuto blogai ir jam buvo sunku kvėpuoti.

„Priežastis buvo mėsos gabalas, įstrigęs jo kvėpavimo takuose. M.Jeriominas buvo skubiai nugabentas į Vorochobovo ligoninę, tačiau jo išgelbėti nepavyko. Mirties priežastis – mechaninė asfiksija“, – rašoma medicininiame išraše.

Pažymima, kad M.Jeriominas buvo gerai žinomas futbolo judėjimo Rusijoje 90-aisiais dalyvis. Be to, jis tarnavo Rusijos federalinėje saugumo tarnyboje.

„Devintojo dešimtmečio pradžioje jis išvyko į Kaukazą ir dalyvavo likviduojant kelis žinomus lauko vadus. Jis taip pat pelnė FSB pulkininko laipsnį ir tapo kovos su terorizmu skyriaus vadovu, vyko į komandiruotes Sirijoje“, – rašoma žiniasklaidos pranešimuose.

Naujienų svetainė „Obozrevatel“ patikslino, jog yra žinoma, kad jis buvo vienas iš futbolo ultradešiniųjų grupuočių įkūrėjų. Gerbėjai jį vadino bekompromisiu ir tiesmuku. Palikęs futbolą, jis prisijungė prie FSB.

Pasirodžius pranešimams apie jo mirtį, socialiniuose tinkluose netrūko apie tai pokštaujančių, kad tai – beprasmiška mirtis.

Kai komentatoriai iš Ukrainos rašė „Norėčiau, kad Putleris užspringtų kažkuo panašiu“ ir „Jis nusižudė pats“, Rusijos kariniai tinklaraštininkai reagavo kitaip: „Jį nužudė Ukraina“, „Reikia mokėti kramtyti...“, „Atrodo, kad karma pradeda veikti“, „Keista savižudybė“, „Kokia puiki žinia, žudikas turbūt įgrūdo jam į gerklę, jie valo FSB š***“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas