Sportas gyvai
06 28

V.Putinas artėja prie padėties be išeities: milijonai rublių rusų nevilioja

„Rusai pagaliau praranda apetitą greitai mirčiai Ukrainoje“, – pareiškė amerikiečių politinio leidinio „The Hill“ apžvalgininkas, politikos mokslų profesorius, Ukrainos, Rusijos bei Sovietų Sąjungos specialistas Alexanderis J.Motylis.
Mobilizacija Rusijoje
Mobilizacija Rusijoje / Vida Press nuotr.

Ekspertas atkreipė dėmesį, kad Rusijos kariniai tinklaraštininkai ir eiliniai kariai vis dažniau dalijasi detaliais vaizdo įrašais apie siaubingas sąlygas fronte. Paskutiniu metu įvykdyti personalo pokyčiai Rusijos gynybos ministerijoje taip pat rodo oficialų pripažinimą, kad „kažkas vyksta ne taip, kaip tvirtina Kremliaus propaganda“.

Tačiau įtikinamiausias įrodymas, kad Rusijos nepasitenkinimas karu auga, anot A.J.Motylio, yra neseniai Sankt Peterburge pasirodęs reklaminis stendas. „Herojiškame mieste, – sakoma reklamoje, – yra savų didvyrių“. Reklama siūlo prisijungti prie vyriausybinės interneto svetainės arba paskambinti telefonu ir užsirašyti į kariuomenę. Už tai žadama didžiulė 1,3 mln. rublių (maždaug 14 tūkst. eurų) išmoka, prilygstanti vidutiniam ruso atlyginimui per metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius