Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsilankyk parodoje „Studijos 2016“ ir sužinok, ar galėtum tapti policininku

Šių metų vasario 4 – 6 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyks jau keturioliktą kartą organizuojama tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda „STUDIJOS 2016“. Kasmet šiame renginyje dalyvaujanti „Lietuvos policija“ šiemet siekia išsiskirti iš kitų parodos dalyvių, pristatydama savo mokykloje rengiamų profesijų studijų programas inovatyviu ir netradiciniu būdu.
Policininko karjera / UAB „Altum Retail“ nuotr.
Policininko karjera / UAB „Altum Retail“ nuotr.

Studijų parodos metu prie Lietuvos policijos stendo galima bus išvysti modernaus dizaino interaktyvų ekraną, kuriame kiekvienas policininko profesija besidomintis jaunuolis galės save išbandyti ir atlikti testą. Testas bus skirtas motyvacijai, interesams bei asmeninėms savybėms nustatyti, kurios yra tinkamos norint tapti sėkmingu Lietuvos policijos pareigūnu.

Anot policijos generalinio pavaduotojo Donato Malaškevičiaus, prieš šią kasmetinę studijų parodą buvo ilgai galvota, kaip inovatyviai ir netradiciniu būdu pateikti apklausą jaunuoliams, besidomintiems policininko profesija.

„Šiemet policija nustebins žaismingu interaktyviu testu, kuris jau parodos metu leis pasitikrinti, ar policija yra jūsų pašaukimas“ teigia policijos generalinio komisaro pavaduotojas Donatas Malaškevičius.

Tuo tarpu interaktyvius sprendimus verslui teikiančios įmonės UAB „Altum Retail“ direktoriaus Ernesto Kuprinsko teigimu, Lietuvoje sparčiai populiarėja įvairūs interaktyvūs sprendimai parodų ir kitų renginių metu.

„Pastebime, jog vis daugiau ir daugiau įmonių domisi interaktyviais sprendimais ir kaip galima būtų inovatyviai ir įdomiai pritraukti lankytojus į parodas“ teigia UAB „Altum Retail“ direktorius Ernestas Kuprinskas.

Visi policijos pareigūno profesija besidomintys ir apklausą užpildę jaunuoliai dalyvaus Lietuvos policijos organizuojamame konkurse, kurio metu nugalėtojai bus apdovanoti išskirtiniais ir specialiai šiai parodai sukurtais policijos marškinėliais, kuprinėmis Ir kitais išskirtiniais policijos suvenyrais. Konkurso laureatai bus skelbiami „Lietuvos policijos“ “Facebook” paskyroje.

Prie Lietuvos policijos ekspozicijos dirbs policijos pareigūnai, Lietuvos policijos mokyklos kursantai ir darbuotojai, jaunieji policijos rėmėjai, su kuriais bus galima susitikti ir pabendrauti visos parodos metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas