Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Arminas Varanauskas tapo švietimo ir mokslo ministrės patarėju

Nuo gegužės 8 dienos švietimo ir mokslo ministrės Jurgitos Petrauskienės patarėju pradėjo dirbti Arminas Varanauskas. Ministerijoje jis kuruos bendrojo ugdymo klausimus, – rašoma ministerijos išplatintame pranešime.
Arminas Varanauskas
Arminas Varanauskas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Arminas Varanauskas iki šiol buvo daugelio ministerijos darbo grupių, taip pat ir ŠMM Kolegijos, Studijų kokybės vertinimo centro Tarybos narys, ekspertas, projektų vadovas.

Jis taip pat yra Lietuvos švietimo tarybos (LŠT), švietimo savivaldos institucijos, atliekančios ekspertinį vertinimą ir konsultuojančios strateginiais plėtros klausimais, narys, Žinių ekonomikos forumo direktorius. Šiemet jis vadovavo LŠT Lietuvos švietimo būklės 2013–2016 metais apžvalgos rengimui.

Anksčiau jis ėjo Vilniaus universiteto Studentų atstovybės (VU SA) prezidento pareigas ir buvo daugelio su universitetu bei aukštuoju mokslu susijusių darbo grupių ir komisijų narys.

Arminas Varanauskas yra baigęs žurnalistikos bakalauro studijas Vilniaus universitete, taip pat įgijęs edukologijos magistro laipsnį to paties universiteto Filosofijos fakultete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas