Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britė už paskolą mokslui pasididino krūtinę

Britė Catherine Byrne apgaule pasiėmė 14 tūkst. svarų (apie 19 tūkst. Eur) paskolą mokslui ir šiuos pinigus panaudojo krūtinei pasididinti. Maža to, ji nė neketina tų pinigų grąžinti.
Catherine Byrne
Catherine Byrne / „Instagram“ nuotr.

Kaip skelbia mirror.co.uk, įstojusi į universitetą mergina nė negalvojo siekti aukštojo mokslo diplomo, o universitete lankėsi tik kelias savaites. Vos gavusi pinigus, kuriuos išleido krūtinei pasididinti, iš Rytų Londono universiteto auditorijų ji kaipmat dingo. B dydžio krūtinę ji tąkart pasididino iki D. 

Praėjus metams ji vėl įtikino norinti mokytis ir vėl pasiėmė paskolą, kurią vėl panaudojo išvaizdai tobulinti. 29-erių mergina sako, kad nė neketina tų pinigų grąžinti. Catherine pasakoja, kad ji drovėjosi savo nedidelės krūtinės, nemėgo vilkėti bikinio atostogų metu. Mergina teigia svajojusi tapti sėkmingu modeliu kaip Katie Price. Jai atrodė, kad tereikia didesnės krūtinės ir visa tai, ko ji nori, ji galės gauti. 

Catherine

„Aš negalėjau susitaupyti pakankamai pinigų, kad pasididinčiau krūtinę. Tačiau, kai mano draugė ėmė lankyti universitetą, papasakojo man, kad ji pasiėmė paskolą mokslui ir tuomet man gimė idėja“, – pasakoja mergina. 

Tuo metu Catherine buvo 22-eji. Ji įstojo į psichologijos studijas Rytų Londono universitete. Jai buvo suteikta 7000 svarų (beveik 10 tūkst. Eur) paskola, kurios 3600 svarų (beveik 5000 Eur) ji išleido būtent pasididinti krūtims. Studijoms apmokėti skirti pinigai tiesiogiai pervedami į universiteto sąskaitą, o paskolos pinigai skirti pragyvenimui pervedami pačiam studentui. Pastaraisiais pinigais ir pasinaudojo mergina. 

Vos pinigai pasiekė mano sąskaitą, aš užsirašiau krūtinės didinimo operacijai Londone ir studijas mečiau, – prisipažįsta britė.

„Vos pinigai pasiekė mano sąskaitą, aš užsirašiau krūtinės didinimo operacijai Londone ir studijas mečiau“, – prisipažįsta britė. 

Catherine sako, kad nauja išvaizda jai davė daugiau pasitikėjimo savimi, ji pasijuto laimingesnė. Netrukus ji pamalonino save botokso injekcijomis veidui pagražinti ir kolagenu, kuris išpučia lūpas. Mokslo metų pabaigoje ji sužinojo, kad dėl prasto lankomumo negali baigti pirmojo kurso. Vis dėlto mergina sugebėjo universitetą įtikinti, kad nori studijuoti ir pasitaisyti. Nuėjusi pas kurso vadovę mergina dėjosi esanti priblokšta pirmųjų savo studijų metų. Ji patikėjo ir leido merginai kursą lankyti iš naujo. 

C.Byrne

Catherine gavo dar vieną 7 tūkst. svarų sterlingų paskolą ir vėl ją išleido savo išvaizdai tobulinti. Pasididino krūtinę dar kartą – iki H dydžio. Leidiniui „The Sun“ ji teigė: „Aš nemanau, kad išleidau pinigus kvailystėms“. „Man pinigų švaistymas būtų, jeigu juos išleisčiau nuobodiems vadovėliams“, – priduria mergina. Catherina šiandien skendi skolose – jos įsiskolinimas su palūkanomis jau pasiekė 17500 svarų (kiek daugiau nei 24 tūkst. Eur). 

Merginos sutartyje pažymėta, kad po 25-erių metų jos paskola bus nurašyta, jei per metus jos atlyginimas nesieks tam tikros sumos. 

Šiandien britė tvirtina esanti laimingesnė, nei bet kada anksčiau: „Tą paskolą aš investavau į savo ateitį. Aš greičiausiai esu laimingesnė, nei dauguma tų, kurie įstojo mokytis kartu su manimi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas