Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Creative Shock‘15“ – vienijančios idėjos ir įkvepiantys pranešėjai

Tarptautinis socialinio verslo situacijų konkursas „Creative Shock‘15“ įžengia į paskutinįjį etapą. Tai – keturių dienų trukmės finalinis savaitgalis, kurio metu penkios geriausios komandos iš Hong Kongo, Malaizijos, Slovėnijos, Lietuvos, Vengrijos ir Baltarusijos susirungs dėl pagrindinio 1500 € vertės čekio prizo bei lėktuvo bilietų kelionei į bet kurią pasirinktą šalį pirmyn ir atgal, kurią įsteigė „Turkish Airlines“.
Konferencija
Konferencija / Organizatorių nuotr.

Komandos išbandys savo jėgas spręsdami „Civitta“ verslo valdymo simuliaciją, žinių semsis „Adform“ kūrybinėse dirbtuvėse bei finalinę užduotį apgins prieš garbingą komisiją.

Tačiau finalinis savaitgalis – ne tik konkurso dalyviams. Gruodžio 5 dieną rengiama atvira konferencija, kurios metu keturi pasaulyje garsūs pranešėjai dalinsis savo idėjomis apie socialinį verslą. Creative Shock tarptautinė socialinio verslo konferencija kiekvienais metais surenka apie 200 jaunų, ambicingų ir socialiai atsakingų žmonių. Pagrindinis šios konferencijos tikslas – supažindinti aktyvius jaunuolius su socialinio verslo modeliu bei privalumais ir iššūkiais sprendžiant socialines problemas. Kiekvienais metais į konferenciją kviečiami Lietuvos bei užsienio socialinio verslo atstovai bei lyderiai, kurie dalinasi savo patirtimi bei idėjomis, kaip kurti ir plėtoti socialinį verslą bei prisidėti prie visuomenės gerovės. Ši konferencija – puiki vieta ne tik sužinoti daugiau apie socialinį verslą, bet ir užmegzti ryšius su socialinio verslo lyderiais pasaulyje. 

Organizatorių nuotr./Andželika Rusteikienė
Organizatorių nuotr./Andželika Rusteikienė

Šių metų konferencijos pranešėjai: socialiniams verslams ir iniciatyvoms pagalbą suteikiančios įstaigos „Geri Norai“ partnerė Andželika Rusteikienė, socialinį verslą skatinančiai organizacijai „Ogunte“ Didžiojoje Britanijoje vadovaujanti Servane Mouazan, vieno didžiausių Europoje vidaus riedlenčių parko „Adrenaline Alley“ įkūrėja britė Mandy Young bei didžiausio socialinio verslo inkubatoriaus „Successful Entrepreneur“ įkūrėjas slovėnas Tomaž Stritar.

„Dabar pasaulyje yra kaip niekada daug jaunų žmonių. Apie 50% visos pasaulio populiacijos sudaro žmonės, jaunesni nei 28 metų. Tad jaunimas – pagrindinė varomoji jėga keisti visuomenės mąstymą bei tobulinti verslo modelį ateityje“, – atsiliepia Andželika Rusteikienė. Konkurso organizatoriai tikisi, jog šie keturi išskirtiniai socialinio verslo atstovai savo patirtimi įkvėps konferencijos dalyvius išdrįsti įgyvendinti inovatyvias idėjas ir parodys, kad kurti pridėtinę vertę visuomenei ne tik svarbu, bet ir nesudėtinga.

Daugiau informacijos apie konferenciją bei registracija.
Naujienas sekite čia. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas