Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Fotokonkursas „Noriu pažinti“ – dalyvaukite ir laimėkite net 5 puikius paspirtukus!

Fotokonkursą „Noriu pažinti“ (toliau – konkursą) organizuoja naujienų portalas 15min kartu su Švietimo, mokslo ir sporto ministerija (toliau – organizatoriai). Šiuo konkursu siekiame atkreipti moksleivių dėmesį į gamtos ir tiksliųjų mokslų studijų eksperimentinę, pažintinę pusę.
Paspirtukas
Paspirtukas / 123RF.com nuotr.

Taisyklės:

Konkursas skirtas moksleiviams. Norintys jame dalyvauti, turi nufotografuoti, kaip mokosi, atlieka eksperimentus, bandymus chemijos, biologijos, fizikos, informacinių technologijų pamokose ar edukaciniuose užsiėmimuose.

Fiksuokite minėtas akimirkas, keliais sakiniais aprašykite nuotrauką – kur ji padaryta, kas joje užfiksuota ir kaip matomas objektas susijęs su konkurso tematika (rašykite lietuviškomis raidėmis).

Nuotrauką ir jos aprašymą keliais sakiniais siųskite adresu noriupazinti@15min.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei el. pašto adreso. Vienas konkurso dalyvis gali siųsti ne daugiau nei 3 skirtingas nuotraukas.

Konkurso dalyvis prisiima atsakomybę už nuotraukų autentiškumą, ir juose įamžintų asmenų sutikimą būti nufotografuotiems ir publikuotiems viešai. Nuotrauka negali prieštarauti visuotinai priimtoms moralės ir etikos normoms.

Nuotraukos bus publikuojamos ne rečiau kaip kartą per savaitę naujienų portalo 15min rubrikoje „Noriu pažinti“, konkurso fotogalerijose.

Nuotraukas adresu noriupazinti@15min.lt. siųskite iki 2019 metų birželio 23 dienos 24.00 val.

Iš visų konkursui pateiktų nuotraukų profesionalūs 15min fotografai atrinks 10 (dešimt), jų manymu, geriausių nuotraukų, t.y. nuotraukas, kurios geriausiai atskleidžia gamtos ir tiksliųjų mokslų mokymosi patrauklumą.

2019 m. birželio 25 d. rubrikoje „Noriu pažinti“ paskelbsime konkurso balsavimą, kuris truks 7 dienas (iki liepos 1 d. imtinai).

Pirmasis nugalėtojas: Skaitytojai iš 10 (dešimties) atrinktų fotografijų balsavimo būdu išrinks 1 (vieną) labiausiai patikusią nuotrauką, kurios autoriui /-ei atiteks organizatorių įsteigtas prizas – elektrinis paspirtukas.

Konkurso "Noriu pažinti" pirmos vietos nugalėtojo prizas
Konkurso "Noriu pažinti" pirmos vietos nugalėtojo prizas

Kiti keturi laimėtojai: antros, trečios, ketvirtos ir penktos vietos laimėtojams (pagal surinktų skaitytojų balsavime balsų skaičių), atiteks po vieną Organizatorių įsteigtą prizą – paspirtuką.

Antros, trečios, ketvirtos ir penktos vietų nugalėtojų prizas
Antros, trečios, ketvirtos ir penktos vietų nugalėtojų prizas

Konkurso prizų laimėtojai bus paskelbti 2019 metų liepos 2 d. rubrikoje „Noriu pažinti“ ir jiems bus pranešama asmeniškai nurodytu el. paštu.

Nugalėtojai prizus Vilniuje arba Kaune turės atsiimti ne vėliau kaip iki 2019 metų rugpjūčio 8 d.

Autorius, pateikiantis nuotrauką konkursui, suteikia organizatoriams teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra, pvz., straipsniui iliustruoti ar pan. Nuotrauka tampa organizatorių nuosavybe.

Kilus įtarimams, kad publikuojama nuotrauka rasta internete ar autorystė priklauso kitam asmeniui, ji bus pašalinta iš konkurso be perspėjimo.

Konkurso dalyvių kontaktinė informacija bus naudojama tik konkurso tikslais.

Konkurso organizatoriai pasilieka teisę keisti konkurso taisykles, informuodami apie tai lankytojus naujienų portalo 15min skiltyje „Noriu pažinti“.

UAB „15min“ ir Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos darbuotojai ir jų šeimų nariai konkurse dalyvauti negali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas