Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gauk stipendiją mokslams Anglijos koledže!

Vasario 7-9 dienomis Lietuvos parodų ir konferencijų centre „Litexpo“ įvyks kasmetinė žinių ir išsilavinimo paroda „Studijos 2013“.
David Lowe, Cambridge Tutors College direktorius teikia stipendiją Gabrielai Andrejevai Britų Taryboje, Rygoje, 2005 metais.
Davidas Lowe, Cambridge Tutors College direktorius teikia stipendiją Gabrielai Andrejevai Britų Taryboje, Rygoje, 2005 metais. / BCIE nuotr.

Kartu su Lietuvos ir užsienio mokymo įstaigomis parodoje taip pat dalyvaus studijų klausimais konsultuojančios organizacijos, viena jų – Baltic Council for International Education (BCIE).

BCIE stende parodos lankytojai turės galimybę pabendrauti su Didžiojoje Britanijoje gerai žinomo ir pripažinto koledžo Cambridge Turtors College atstovais.

Pastarieji siekdami įprasminti bendradarbiavimo su Baltijos šalimis dešimtmetį skelbia konkursą stipendijai laimėti (stipendija visiškai padengia 2 mokslo metų kainą – daugiau nei 30 tūkst. GBP). Cambridge Tutors College 1958 metais įkūrė Kembridžo universiteto absolventai.

Pagrindinė CTC specializacija –parengti moksleivius studijoms geriausiuose šalies universitetuose. Kiekvienais metais koledžo abiturientai gauna pakvietimus studijuoti Oksfordo, Kembridžo, LSE, Jorko, Bristolio, Bafo ir kitų universitetuose. Tai jau nebe pirmas konkursas skirtas Baltijos šalių moksleiviams. 2005 metais stipendiją gavo Gabriela Andrejeva iš Latvijos, kuri baigusi mokslus CTC įstojo į Oksfordo universitetą. Panašias CTC stipendijas gavo ir kiti moksleiviai iš Latvijos ir Estijos. Praėjusių metų liepą Lietuvoje veiklą pradėjęs Baltic Council for International Education nuo šiol suteikia galimybę stipendiją gauti ir Lietuvos moksleiviams!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas