Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

ISM krepšinio komanda susitiko su Lietuvos ryto krepšininkais

Puikų sezoną sužaidusi ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto krepšinio komanda turėjo išskirtinę progą susitikti BC „Lietuvos ryto“ krepšininkais. Žaidėjai diskutavo apie sporto verslo industriją, sužaidė draugišką mačą, o „Lietuvos ryto“ žaidėjas A. Jomantas, linkėdamas sėkmės ISM kitame sezone, įteikė krepšinio kamuolį su komandos draugų parašais.

Prieš dešimtmetį įkurta ISM universiteto komanda žaidžia ne tik Lietuvos studentų krepšinio lygoje (II vaikinų grupė), kurioje užėmė garbingą antrąją vietą, bet ir šiemet debiutavo Sostinės krepšinio A lygoje, kur pateko į geriausiųjų komandų ketvirtuką. Taip pat komandai sėkmingai susiklostė Sostinės krepšinio lygos surengtas „Spring A turnyras“, kuriame komanda užėmė antrąją vietą.

Komandos bendruomenę vienija universitete besimokantys studentai ir absolventai. Krepšininkai įsitikinę, kad kasmet komandos augimą lemia puiki atmosfera ir nuolatinis noras kartu tobulėti krepšinio aikštelėje.

ISM nuotr./ISM komandos krepšininkas Karolis Bielskis
ISM nuotr./ISM komandos krepšininkas Karolis Bielskis

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto alumno, krepšinio komandos senbuvio Karolio Bielskio teigimu, didžiausias laimėjimas yra tai, kad komandai kasmet pavyksta „paūgėti“ ir pakelti savo žaidimą į aukštesnį lygį, siekiant vis geresnių rezultatų, pereinant į aukštesnę krepšinio lygą.

„ISM universiteto komandoje sužaidžiau jau 7 sezonus ir su nekantrumu laukiu 8–ojo. Komandos atmosfera tiek rūbinėje, tiek aikštelėje jau daug metų yra puiki. Dažnai vieni kitus sutinkame ir už aikštelės ribų – ar ISM universitete, ar vakarėjančiame Vilniuje, todėl nemaža dalis komandos yra tapę ir gerais draugais. Prieš šešerius metus prie komandos pakvietėme prisijungti savo dabartinį trenerį Šarūną Ciparį ir nuo to laiko pradėjome keisti komandos veidą, veiklos principus, treniruočių procesą bei augti kaip komanda. Šiemet net septyni pirmakursiai sustiprino komandą. Tai parodo, kad mūsų komanda tampa patrauklesnė naujiems studentams ir vis daugiau jų ateina motyvuoti bei pasiruošę prisijungti. ISM krepšinio komanda nėra vien tik ta vieta, kur vakarais ateinama pabėgioti ar lengvai „pasižaisti“ – tai komanda, kurianti savo bendruomenę, padedanti integruotis pirmakursiams bei vienijanti tiek buvusius, tiek esamus, tiek būsimus ISM universiteto studentus“, – sako krepšininkas.

Šiemet ISM universitetas bendradarbiavo su Lietuvos krepšinio lyga (LKL), siekdama bendrų tikslų tobulinti jaunąją kartą, vykdant socialinius projektus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas