Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KTU organizuoja tradicinį talentų konkursą „KTU talentai 2015“

Ar kada pagalvojai, jog norėtum pristatyti savo talentą kitiems? Ar esi energingas bei kūrybiškas? Jei taip, jau visai netrukus turėsi puikią progą tai įrodyti. „KTU talentai“ – tai nekomercinis, jau antrus metus vykstantis Kauno technologijos universiteto Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto studentų atstovybės „SHM“ organizuojamas renginys, kviečiantis visus Kauno moksleivius, studentus bei visus norinčius parodyti savo gebėjimus ant scenos.
Kauno technologijos universitetas
Kauno technologijos universitetas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Renginys vyks du vakarus – atrankinį bei finalinį. Atrankinis vakaras vyks kovo 19 d., 18 val. KTU III rūmuose, o finalinis – kovo 26 d., 18 val. Vytauto Didžiojo karo muziejuje. Per abu vakarus dalyvių pasirodymus stebės kompetentinga komisija, kuri objektyviai įvertins pasirodymą, išsakys savo pagyrimus ir pastabas. Tai puiki galimybė būti įvertintam ir pastebėtam tikrų profesionalų, kadangi komisiją sudaro Lietuvoje gerai pažįstami keturioms meno sritims atstovaujantys profesionalai. 

Renginio metu dalyvius vertins Šorena Tabidzė, Rugilė iš šokių studijos „Red“, organizatorių lietuviškuoju Johnny Depp‘u pramintas Andrius Grybauskas iš „Andrew Flame“, iliuzionistas Justas iš „Skani magija“ bei Lietuvoje gerai žinomas šokėjas Saulius Skambinas.

Geriausieji atlikėjai bus tinkamai įvertinti ir apdovanoti. Dalyviai turės galimybę ne tik išgirsti naudingų patarimų iš komisijos narių, bet ir laimėti puikius prizus. Pirmosios vietos prizinis fondas siekia net 200 eurų!

Tad, jei nori išbandyti savo jėgas ar tiesiog pavakaroti šiltoje aplinkoje, ateik į „KTU talentus“ kovo 19d., 18 val – čia tikrai netrūks geros nuotaikos bei emocijų!

Registracija – čia. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas