Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Parodoje „Mokykla 2014“ bus pristatomi nuotoliniai video mokymai pedagogams

Lapkričio 21-23 d. parodoje „Mokykla 2014“, kuri vyks „Litexpo“ parodų ir kongresų centre, bus pristatomas naujas nuotolinių video mokymų projektas Pedagogas.lt. Parodos metu 4-ojoje salėje, Kompiuterinės technikos/ interaktyvių ir skaitmeninių mokymosi priemonių koridoriuje, bus galima susipažinti su nuotoliniais mokymais bei patiems išmėginti šį modernų kvalifikavimosi būdą.
Modernios mokyklos pristatymas
Modernios mokyklos pristatymas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Jau ketvirtus metus iš eilės vykstančioje parodoje bus pristatomos mokymo naujovės, alternatyvios ir tradicinės ugdymo metodikos, demonstruojamos ugdymo priemonės, mokyklų įranga, pristatomi įvairūs su švietimo sistema susiję projektai. Viena iš šių metų naujovių, skirta būtent Lietuvos mokyklų ir ikimokyklinių įstaigų mokytojams – naujas nuotolinių video mokymų portalas Pedagogas.lt.

Asmens, besimokančio nuotoliniu būdu, nevaržo apribojimai – jis gali žiūrėti mokymus jam patogiu metu pageidaujamoje vietoje. Be to, mokantis nuotoliniu būdu paprasčiau išvengti nereikalingų išlaidų

Šiuolaikinių technologijų amžiuje sudėtinga save įsivaizduoti be elektroninio pašto, bevielio interneto ar internetinės bankininkystės, o interaktyvūs mokymai – tai viena iš perspektyvų švietimo sistemoje. „Asmens, besimokančio nuotoliniu būdu, nevaržo apribojimai – jis gali žiūrėti mokymus jam patogiu metu pageidaujamoje vietoje. Be to, mokantis nuotoliniu būdu paprasčiau išvengti nereikalingų išlaidų kurui, apgyvendinimui. Tai ypač aktualu regionuose gyvenantiems pedagogams“, - teigė VšĮ „Gyvenimo universitetas“ direktorius Augutis Kučinskas.

Projekto atstovai bendradarbiauja su akredituotomis institucijos, todėl išduodami pažymėjimai yra tinkami kvalifikacijos kėlimui. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas