Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praktinis seminaras studentams: ar svarbu, ką apie tave galvoja kiti?

Vilniuje vyks praktinis seminaras „Godzilos efektas: ar svarbu, ką apie tave galvoja kiti?“ „myTurn“ sukurto užsiėmimo metu studentai ir ne tik kviečiami susipažinti su svarbiais bendravimo gyvai principais ir vertinimų bendravime pasekmėmis, rašo organizatoriai.
Renginio „Godzilos efektas: ar svarbu, ką apie tave galvoja kiti?“ plakatas
Viršelio foto aut.„myTurn“ / „myTurn“ nuotr.
Temos: 1 Seminaras

Renginyje, kuris įvyks lapkričio 5-ąją, lektoriai Ugnė Juodytė, Vidas Lisauskas ir Simonas Jakubauskas atsakys, kaip sąmoningai suteikti ir gauti efektyvų grįžtamąjį ryšį čia ir dabar bendraujant gyvai tiek formalioje, tiek neformalioje aplinkoje.

„myTurn“ lektoriai pastebėjo jaunų žmonių poreikį lavinti emocijų raišką, balso naudojimo technikas ir akių kontaktą. Visa tai reikalinga studijuojant, ieškant darbo ir įsitvirtinant tiek Lietuvos, tiek tarptautinėje darbo rinkoje. Tačiau gyvenimo intensyvumas ir naujausios technologijos neišvengiamai skatina kurti ryšį nuotoliniu elektroniniu būdu ir skurdina žmogaus įgūdžius komunikuoti realybėje.

„Tai mus paskatino surengti unikalų praktinį 3 valandų seminarą bei sukurti naują programą „Bendravimo įgūdžių dirbtuvės“, kur suformuojama saugi erdvė su bendraminčiais atrasti savo unikalius bendravimo būdus,“ – sako „myTurn“ lektorius, verslo procesų analitikas Vidas Lisauskas.

Gretos Lazauskaitės nuotr./Lektoriai Ugnė Juodytė, Vidas Lisauskas ir Simonas Jakubauskas
Gretos Lazauskaitės nuotr./Lektoriai Ugnė Juodytė, Vidas Lisauskas ir Simonas Jakubauskas

10 metų eksperimentuojanti bendravimo srityje psichologė, „myTurn“ lektorė Ugnė Juodytė paaiškina bendravimo su žmonėmis ir savęs pažinimo reikšmę: „Pažįstu save per santykį su kitais žmonėmis. Kuo geriau save pažįstu, tuo adekvačiau galiu reaguoti į įvairias kylančias situacijas, sąmoningai suvokti, kas vyksta.“

Unikalus, bet sąmoningas bendravimas per savęs pažinimą suteikia žmogui galimybę išlaisvinti save iš pasyvaus ar santykio nesukuriančio bendravimo, atsikratyti baimių reikšti savo nuomonę, pamatyti save iš šalies, sustiprinti pasitikėjimą savimi ir taip pasiekti savo tikslų.

Tarptautinių viešojo kalbėjimo varžybų nugalėtojas, „myTurn“ lektorius Simonas Jakubauskas pabrėžia: „Svarbu suprasti, iš ko šie įgūdžiai susideda, o supratus sąmoningai šiuos stebėti ir klausti savęs – „ar darau tai pakankamai gerai?“ Tik sąmoningai stebėdami ir suprasdami, kuriuos elementus galime tobulinti, patobulinsime ir tai, ką mes vadiname bendravimo įgūdžiais.“

Renginio metu dalyviams taip pat bus atskleista, ką bendro turi godzila ir santykio kūrimas.

Į renginį „Godzilos efektas: ar svarbu, ką apie tave galvoja kiti?“ galima registruotis paspaudus čia. 

Renginys vyks lapkričio 5 dieną, 18 valandą, Vilniuje, ISM vadybos ir ekonomikos universitete, 113 aud.

Daugiau informacijos –  čia. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas