Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stojantiesiems į Šiaulių universitetą: egzaminai ir motyvacijos vertinimas – nuo birželio 19-tos

Stojantieji į Šiaulių universiteto menų studijų srities ir meno pedagogikos, švietimo ir ugdymo studijų programas turėtų suskubti užsiregistruoti Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti informacinėje sistemoje ir užpildyti prašymus iki birželio 18 dienos.
Studentai
Studentai / Šiaulių universiteto nuotr.

Prašymus užpildyti  galima Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti  informacinėje sistemoje.

Abiturientai, pasirinkę tokias studijų programas kaip aplinkos objektų dizainas, audiovizualinis menas, dailė, estrados menas ir kt., taip pat, pradinio ugdymo pedagogiką ir ikimokyklinį ugdymą, kūno kultūrą, socialinę pedagogiką, specialiąją pedagogiką, turėtų dalyvauti pagrindinėje stojamųjų egzaminų sesijoje ir motyvacijose vertinime nuo birželio 19 iki liepos 8 dienos. 

Studijas pasirinko jau beveik 2 tūkst.

Anot LAMA BPO punkto Šiaulių universitete vadovės Linos Bivainienės, jau 793 stojantieji pasirinko studijuoti švietimo ir ugdymo krypčių studijų programas. Tiek pat pageidauja, kad būtų įvertinta jų motyvacija, t. y. tinkamumas dirbti pedagogo darbą.

Pasirinkusieji menų srities studijas (per dešimt dienų tokių buvo 1 108) užsiregistravo laikyti vieną ar daugiau stojamųjų egzaminų. Tiek motyvacijos vertinimas, tiek stojamasis menų srities egzaminas yra privalomi. 

Sistemoje užsiregistravo daugiau nei 12 tūkst.

L.Bivainienės teigimu, per dešimt bendrojo priėmimo dienų pirmąjį registracijos žingsnį LAMA BPO informacinėje sistemoje jau atliko, t. y. pateikė vardą, pavardę ir el. pašto adresą, daugiau kaip 12 189 stojantieji.

Beveik 8 000 stojančiųjų užpildė pagrindinio priėmimo prašymus, kuriuose iš viso pareiškė 33 841 pageidavimą.

Virš 300 stojančiųjų jau pretenduoja į tiksliniu būdu finansuojamas studijų vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas