Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Studentai kviečiami į nemokamą renginį „Aš neBIJAU kalbėti viešai!“

„Tik keletas laimingųjų gali pasakyti efektyvią viešą kalbą ar pranešimą, o visi likusieji yra priversti drebėti iš baimės, burbėti panosėje ar šluostytis prakaitą nuo kaktos prieš išeidami kalbėti į viešumą.“ Ar šie žodžiai apibūdintų ir tavo požiūrį?
Seminaro lektoriai
Seminaro lektoriai / Mariaus Černuševičiaus nuotr.

Jei ir tu taip galvoji, tai esi visiškai neteisus. Pasakyti efektyvią kalbą ir įtikinti gali kiekvienas iš mūsų. Turi unikalią progą tuo įsitikinti ir sudalyvauti myTurn organizuojamame „Aš neBIJAU kalbėti viešai!“ seminare, kuris vyks jau balandžio 25 dieną.

Renginio vieta ir laikas: 18 val., ISM vadybos ir ekonomikos universitetas, II rūmai, 113 aud., Arklių g. 18, Vilnius. Seminaras nemokamas, tačiau vietų skaičius ribotas. Registruotis galite paspaudę čia.

Seminarą ves 3 charizmatiški myTurn viešojo kalbėjimo lektoriai: Ugnė Juodytė, Vidas Lisauskas ir Simonas Jakubauskas: „Tikėdami savo metodais tvirtiname – užtenka tik žinoti ir jau rytoj naudoti! Todėl, kiek pasiimsi, kiek praktikuosi ir paversi metodus įpročiu, tokį rezultatą ir turėsi!“

Artėjant semestro ir mokslo metų pabaigai, kiekvienas studentas turi begalę darbų. Atsiskaitomieji darbai, kursinis, bakalauras. Neužtenka tik gerai parašyti – reikia ir tinkamai pristatyti, apsiginti, įtikinti, kad darbas yra geras ir vertas aukšto įvertinimo. Tam reikia paruošti save, ypač, jei publikos baimė yra vienas iš dalykų, kuris neleidžia naktimis ramiai miegoti. Paskutinio kurso studentams pasibaigus mokslams reikės ieškotis darbo, nuolat pristatinėti save, savo idėjas, susipažinti su naujais žmonėmis, kalbėti prieš nepažįstamas auditorijas. Tai taip pat reikalauja pasiruošimo, stiprybės, tikėjimo savimi ir praktikos, todėl šis seminaras bus ypač naudingas studentams.

Kodėl verta dalyvauti?

Gebėjimas komunikuoti, įtikinamai kalbėti ir padaryti įspūdį kalbant – vienas iš tavo verslo ir asmeninės sėkmės garantų. Mokėjimas pristatyti idėjas, pastebėjimus, patarimus, kalbėti su vadovais, partneriais, dalyvauti derybose yra būtinas įgūdis kiekvienam, siekiančiam karjeros aukštumų. Publikos baimė yra antroji pagal dydį baimė žmogaus baimių sąraše, dėl kurios dažnai lieki neatskleidęs viso savo potencialo ir turimų unikalių sugebėjimų.

Kuo šis seminaras ypatingas?

Šio seminaro metu bus pateikiami 9 praktiniai, lengvai pritaikomi metodai, kurie padės sumažinti viešojo kalbėjimo baimę. Galbūt prisimenate savo viešą kalbą, kuri, manote, buvo visiškai nevykusi ir norėtumėte ateityje kažką pakeisti? Būtent šio seminaro metu bus nagrinėjami konkretūs ir realūs dalyvių atvejai, todėl turėsite progą pasipasakoti ir sužinoti, kaip patobulinti savo viešo kalbėjimo įgūdžius.

myTurn lektoriai: „Mes nepažadame, kad tu nustosi bijoti sėdėdamas vietoje ir nieko nedarydamas, bet pažadame, kad turėsi supratimą apie savo baimę ir įrankius su ja susidraugauti.“ Seminaro „Aš neBIJAU kalbėti viešai!“ metu pateiksime metodus, kaip tu gali patobulinti savo viešo kalbėjimo įgūdžius, tačiau primename, kad visų efektyviausia strategija yra praktikuotis – tai daryti gali kiekvienas!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas