Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 05 24

Praėjusią savaitę apie galimus aplinkosauginius pažeidimus – 587 pranešimai

Gegužės 17–23 d. Aplinkos apsaugos departamento Pranešimų priėmimo tarnyba apie galimus pažeidimus gavo 587 pranešimus. Ne darbo metu gauti 54 pranešimai, rašoma pranešime spaudai.
Į Šimkus jau vyko ir aplinkosaugininkai
Aplinkosauga / Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr.

Praėjusią savaitę Pranešimų priėmimo tarnybos darbuotojams apie žvejybos pažeidimus pranešta 30 kartų, medžioklės – 6 kartus. Dėl atliekų deginimo kreiptasi – 20 kartų, netinkamo atliekų tvarkymo – 43, nuotekų – 35, vandens taršos – 19, neteisėtų kirtimų – 22, vandens apsaugos juostų pažeidimų – 8, vandens transporto priemonių pažeidimų – 4, oro taršos – 13, pašalinta gandralizdžių – 2, kitos taršos – 9, dėl kitų pažeidimų ir konsultacijų kreiptasi 28 kartus.

Apie į autoįvykius pakliuvusius laukinius gyvūnus praėjusią savaitę pranešta 222 kartus (ankstesnę savaitę 263), dėl kitų įvykių su gyvūnais kreiptasi 126 kartus (praėjusią savaitę 130).

Reaguodami į pranešimus apie galimus pažeidimus, aplinkosaugininkai ne darbo metu patikrinti informacijos vyko 54 kartus.

Apie žvejybos pažeidimus buvo pranešta 15 kartų, 3 kartus pranešta apie medžioklės pažeidimus, dėl atliekų deginimo kreiptasi 7 kartus, atliekų netvarkymo – 4, nuotekų – 9, vandens taršos – 6, oro taršos – 2, vandens apsaugos juostų pažeidimų – 1, įvykių su laukiniais gyvūnais – 2, neteisėtų kirtimų – 3, kitų pažeidimų – 2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas