Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kovotojas su voverėmis po voverės mirtininkės antpuolio atsidūrė ligoninėje

Sunkiai sužalotas Čikagos (JAV) miesto tarybos narys buvo nuvežtas į ligoninę po to, kai ant jo dviračio užšoko voverė, praneša „Chicago Tribune“.
Dviratis
Dviratis / facebook.com/howard.brookins nuotr.

Prieš porą savaičių vieno iš Čikagos rajonų atstovas municipalinėje taryboje Howardas Brookinsas jaunesnysis važinėjo dviračiu parke. Netikėtai į kelią išbėgo ir ant priekinio dviračio rato šoko voverė. Gyvūnas įstrigo tarp rato stipinų ir žuvo, o politikas perskrido per vairą ir sunkiai susižalojo: jam lūžo kaukolės kaulai, nosis, jis neteko penkių ar šešių dantų.

„Neturiu kito paaiškinimo tokiam voverės elgesiui, kaip tik tokį, kad ji buvo teroristė mirtininkė ir keršijo man“, – jau vėliau atsipeikėjęs ligoninėje mėgino juokauti H.Brookinsas. Jis tik pasidžiaugė, kad per skrydį nuo dviračio nenusisuko sprando.

Politikas ligoninėje praleido kelias dienas, bet gydytojai prognozuoja, kad jis visiškai išgis tik po kelių mėnesių. Be to, jam teks atlikti ne vieną chirurginę operaciją.

Spalį H.Brookinsas miesto taryboje pasiūlė pradėti kovą su „agresyviomis“ voverėmis, kurios ieškodamos maisto pragraužia šiukšlių konteinerių dangčius. Miesto patirtus nuostolius dėl tokio voverių elgesio politikas įvertino 300 tūkst. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas