Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Valų terjero šeimininkė, kartu su šunimi einanti į darbą: jis yra biuro direktorius

Valų terjeras jausis tikrai puikiai, jei drauge su juo praleisite daug laiko, teigia šių šunų augintojai. Pavyzdžiui, Augustė Šedytė-Daukšienė kartu su savo augintiniu Džio kasdien eina net ir į darbą.
Valų terjeras
Valų terjeras / Kadras iš filmuotos medžiagos

„Jis su manimi eina į darbą praktiškai kiekvieną dieną. Darbe jis jaučiasi puikiai. Jis yra šio biuro direktorius, nes niekas be jo sutikimo neateina ir neišeina“, – teigia A. Šedytė-Daukšienė.

Pasak jos, darbe augintinis jaučiasi kuo puikiausiai, nes visą laiką gali būti su žmogumi. Moteris vis dėlto pripažįsta, kad šuo tampa labai aktyvus, jei aplink yra kitų šunų.

„Jei kitų šunų nėra, jis turi savo guolį, kuriame ramiai miega. Dar labai mėgsta įsitaisyti už mano nugaros, ten sėdėti ar gulėti. Jam tai labai patinka, nes jis glaudžiasi prie žmogaus ir jaučia ryšį“, – sako Džio šeimininkė.

Jos teigimu, jei į biurą ateina svečių, šuo būtinai pribėga su jais pasisveikinti. Tokiais atvejais Džio atėjusiesiems aktyviai neša žaislus, nes žino, kad svečiai jam neatsispirs.  

„Su kitais darbuotojais jis pasisveikina ir ramiai nueina į savo guolį, valgyti ar tiesiog kažką veikti. Bet jis puikiai žino, kad kitus žmones gali terorizuoti“, – šypsosi valų terjerą auginanti A. Šedytė-Daukšienė.

Kam tinka šie žaismingi šunys ir ką būtina žinoti prieš juos įsigyjant, sužinokite, pasižiūrėję LRT TELEVIZIJOS laidos „Mūsų gyvūnai“ reportažą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas