Skaitytoja rašo, kad šis patiekalas gali būti kaip siurprizas, nes nežinai, kas paslėpta viduje.
Jums reikės:
Šaldytos žuvies filė,
Tarkuotų morkų,
Šaldytos bemielės tešlos,
Prieskonių.
15min.lt skaitytojos Justinos K.nuotr./„Žuvies saldainėliai“ paruošti kepimui. |
Atšildome žuvies filė, ją apibarstome žuvies prieskoniais, ant kiekvieno gabalėlio uždedame tarkuotų morkų ir viską įsukame į atskirus bemielės tešlos gabalėlius, padarydami saldainėlius. Kepame orkaitėje apie 180 laipsnių karštyje, 20–30 minučių, kol gražiai apskrus tešlos paviršius.
Skanaus!
Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai tikrai neliks be dovanų!