Pievagrybių salotoms (4–5 porcijoms) reikės:
300–400 g apvirtų arba šviežių pievagrybių,
300–400 g saldžiarūgščių obuolių,
300–400 g apelsinų,
300–400 g fermentinio sūrio,
Šiek tiek šviežių petražolių,
Majonezo pagal skonį.
Nulupame apelsinus, padalijame į skilteles ir šias supjaustome, grybus supjaustome skiltelėmis, tuomet nulupame obuolius ir supjaustome kubeliais. Sūrį sutarkuojame burokine tarka ir viską sudedame į vieną indą. Į salotas supilame majonezą ir viską sumaišome. Prieš patiekdami ant stalo, pabarstome smulkintomis petražolėmis. Gal kiek ir užtruksite, bet rezultatas to vertas. Skanaus!
Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai tikrai neliks be dovanų!