Jums reikės:
Napoleono torto lakštų, rūkytos lašišos, majonezo (Judita rekomenduoja „Helmans“), svogūnų laiškų ir krapų ryšulėlio, tepamo sūrio „Prezident“ su žalumynais, raudonų ir juodų ikrų.
Kaip gaminti?
Napoleono torto lakštas gausiai aptepamas majonezu, dedama susmulkinta rūkyta lašiša,barstomi susmulkinti svogūnų laiškai ir krapai. Tuomet ant viršaus dedamas kitas Napoleono torto lakštas ir vėl viskas dėliojama kaip pirmam lakštui. Sutepus visus lakštus, tortą reikia lengvai paslėgti ir palikti per naktį pastovėti, kad susigertų. Viršus tepamas „Prezident“ tepamo sūrio ir majonezo mišiniu. Puošiamas ikrais ir žalumynais.
Skanaus!
Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai tikrai neliks be dovanų!