Jums reikės:
1 antis,čiobrelių,česnakas, pipirų,1 kg apelsinų.
Sutvarkytą antį įtriname česnaku ir palaikome naktį. Apelsinus supjaustome ir sudedame į anties vidų, vieno apelsino sultis išspaudžiame ant anties viršaus. Įdedame į kepti 2–3 valandas, tai priklauso orkaitės .Paprasta,bet labai skanu.
„Kalėdinė antis“
Jums reikės:
1 antis, 3 obuoliai, 100 g džiovintų slyvų, 100 g džiovintų abrikosų,čiobrelių, česnako, pipirų, druskos.
Antį įtrinti česnakais,pipirais,druska, čiobreliais ir palaikyti per naktį.Į anties vidų įdėti pjaustytus obuolius,nuplautus džiovintus abrikosus ir slyvas .Ir kepti 200C temperatūroje 2–3 valandas.
Skanaus!
Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai tikrai neliks be dovanų!