Punšui jums reikės:
2 stiklinių spanguolių sulčių
2 stiklinių ananasų sulčių
1 stiklinės apelsinų sulčių
3 / 4 stiklinės likerio „Triple sec“ (jei norite alkoholinio gėrimo)
pjaustytų braškių
1 žaliosios citrinos (laimo), supjaustytos griežinėliais
4 stiklinių gazuoto nealkoholinio gėrimo „Ginger ale“, kuris turi būti gerai atšaldytas
Gaivų punšą paruošti bus labai paprasta, tik nepamirškite, kad jo pasigaminti reikia bent jau prieš pusvalandį, kad gėrimą spėtumėte gerai atšaldyti.
Gamindami punšą į didelį stiklinį indą supilkite visus ingredientus, išskyrus „Ginger ale“, išmaišykite ir palikite pastovėti šaldytuve 20 minučių. Prieš pat patiekdami, į jau turimą mišinį supilkite limonadą, įmeskite ledo kubelių ir čiupkite samtį – gėrimas paruoštas!
Beje, jei norite ne tokio saldaus punšo, „Ginger ale“ galite pakeisti sodos vandeniu. Skanaus!
Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai tikrai neliks be dovanų!