Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant pirkinių maišelių – nuoga Carla Bruni-Sarkozy

Carla Bruni-Sarkozy iškėlė bylą pirkinių maišelių gamintojams, kurie panaudojo Prancūzijos pirmosios damos nuogos nuotraukas, darytas jaunystėje, kai ji dirbo supermodeliu.
Pirkinių maišeliai su Carlos Bruni-Sarkozy atvaizdu
Pirkinių maišeliai su Carlos Bruni-Sarkozy atvaizdu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Drabužių kompanija „Pardon“ pagamino apie 10 tūkst. pirkinių maišelių, papuoštų nuogos Carlos Bruni-Sarkozy nuotaukomis, darytomis 1993 metais, praneša „The Telegraph“.

Šalia baltai juodo atvaizdo, parašyta: „Mano vaikinas turėtų nusipirkti „Pardon!“

Pirkinių maišeliai su Carlos atvaizdu pardavinėjami už tris eurus arba yra dovanojami, jei klientas išleidžia daugiau nei penkis eurus.Italijoje gimusios pirmosios damos advokatai teigė, jog jie ketina visus maišelius pašalinti iš parduotuvių ir juos sunaikinti.

„Carla Bruni-Sarkozy turi visas teises į savo atvaizdą“, – sakė Thierry Herzog, ir pridūrė, jog nuotraukos buvo panaudotos „be Carlos Bruni sutikimo, reklaminiais ir komerciniais tikslais“.

„Mes už šį gaminį ketiname reikalauti 125 tūkst. eurų žalos atlyginimo“, – kalbėjo advokatas.

Jei 41-erių pirmoji dama laimės kitą pirmadienį nagrinėjamą bylą prieš „Pardon“, visą gautą sumą, ketina paaukoti labdarai.

Pirkinių maišeliai su Carlos atvaizdu pardavinėjami už tris eurus arba yra dovanojami, jei klientas išleidžia daugiau nei penkis eurus.

„Pardon“ įkūrėjas, Peteris Mertesas, teigia, jog tai yra „viešos moters, kurios nuotraukų galima rasti visur, atvaizdas“.

„Pardon“ pasižymi savo provokuojančiomis reklaminėmis kompanijomis. Iš praeitų metų „Mis Prancūzijos“, Valerie Begue, laikinai buvo atimtas titulas po to, kai jos dviprasmiškos nuotraukos su „Pardon“ drabužiais buvo išpublikuotos viename Prancūzijos žurnale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito