Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvusi JAV pirmoji ponia Bush paguldyta į ligoninę

Buvusi JAV pirmoji ponia Barbara Bush guli Hjustono ligoninėje, į kurią buvo paguldyta dėl nusiskundimų, kad „truputį skauda".
Buvęs JAV prezidentas George H. W. Bushas su žmona Barbara Bush
Buvęs JAV prezidentas George'as H.W.Bushas su žmona Barbara Bush / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šeimos atstovas Jimas McGrathas sakė, kad B.Bush į Metodistų ligoninę antradienį nuvyko atsargumo sumetimais. Šią savaitę ji jautė skausmą, bet J.McGrathas nežinojo, kas tai buvo.

Pasak jo, visi atliktų medicininių tyrimų rezultatai buvo neigiami. 83 metų B.Bush gali būti palikta nakčiai, kad būtų galima stebėti būklę.

Su ja yra sutuoktinis – buvęs prezidentas George'as Bushas, pridūrė atstovas.

Barbara Pierce, dabar jau uždaryto žurnalo moterims „McCall's" leidėjo duktė, už G.Busho ištekėjo 1945 metų sausį, kai jis kaip didvyris grįžo iš Antrojo pasaulinio karo.

Pakerėta jauno ir gražaus piloto, ji metė koledžą, kad ištekėtų už „pirmojo pabučiuoto vyro", ir visą gyvenimą skyrė žmonos ir motinos pareigoms.

Savo pirmo vaiko George'o jie susilaukė 1946 metais, kai G.Bushas dar mokėsi Jeilio universitete. Jų duktė Robin 1953 metais mirė nuo leukemijos, kelios savaitės prieš savo ketvirtąjį gimtadienį. Kiti jų vaikai – sūnūs Jebas, Neilas bei Marvinas ir duktė Dorothy.

Gyvendama Baltuosiuose rūmuose B.Bush atskleidė, kad serga Bazedovo liga, kurią sukelia padidėjęs skydliaukės aktyvumas. Dėl ligos ašaroja akys ir dvejinasi, sakė asmeniniai gydytojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas