Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į pasienį vykstantiems tarnybiniams automobiliams visad pamojuojanti Miglė sulaukė ypatingų svečių

Dėl migrantų antplūdžio pasienyje susidarius neeilinei situacijai, čia suaktyvėjo specialiųjų tarnybų darbas. Vietos gyventojai kasdien prasilenkia su ne vienu policijos ekipažu iš įvairių šalies miestų. Pro savo spindinčias ir smalsias akis, pro pat namų langus važiuojančių tarnybinių automobilių nepraleido pačiame Kapčiamiesčio centre gyvenanti septynmetė. Gražia istorija pasidalino Alytaus apskrities policija.
Septynmetė Miglė sulaukė svečių
Septynmetė Miglė sulaukė svečių / Alytaus apskr. VPK nuotr.

Miglė iš Kapčiamiesčio – tikra policijos ir visų specialiųjų tarnybų gerbėja, pasitinkanti ir išlydinti visus pravažiuojančius tarnybinius automobilius, stovėdama lange ir mojuodama jiems. Mergaitė susilaukė didelio policijos pareigūnų dėmesio. Pareigūnai vieni kitiems pradėjo perdavinėti žinią, kad važiuodami pro Miglės namą būtinai pamojuotų ir įjungtų švyturėlius, kurie jaunąją gerbėją labai džiugina.

Alytaus apskr. VPK nuotr./Septynmetė Miglė ypatingų sulaukė svečių
Alytaus apskr. VPK nuotr./Septynmetė Miglė ypatingų sulaukė svečių

Sausio 6-oji žaviajai dzūkaitei įsimins ilgam, nes ją netikėtai aplankė Alytaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato bendruomenės pareigūnai Renata ir Donatas bei policijos bičiulis Amsis. Šis vizitas labai pradžiugino Miglę. Smalsi mergaitė turėjo daug klausimų policijos pareigūnams ir niekaip nenorėjo paleisti bičiulio Amsiaus.

Padėkojusi už dovanas ir malonią staigmeną, Miglė atsisveikino su netikėtais svečiais ir greitai nuskubėjo į savo „postą“ lange, kad neliktų nei vieno Policijos, pasieniečių, „Frontex“, karių ar kitų pareigūnų ekipažo, su kuriuo ji nepasisveikino ir nepalinkėjo geros tarnybos.

VIDEO: Žiemos istorija iš Dzūkijos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai