Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Idėjos „Pušys Klaipėdai“ iniciatoriai kviečia savanoriauti

Prieš trejus metus Pauliaus Zavišos sugalvota mintis – nusėti Klaipėdą pušimis – sulaukia vis daugiau žmonių palaikymo ir žingsnis po žingsnio artėja realizacijos link. Idėjos autorius užsibrėžė su visuomenės pagalba Klaipėdai surinkti net 50 000 pušų sodinukų. O kad toks tikslas būtų pasiektas – projetui reikalingi labai motyvuoti savanoriai.
projektas-pusys-klaipedai-kas-tai
projektas-pusys-klaipedai-kas-tai

Savanoriauti – itin sveikintinas užsiėmimas moksleiviams, studentams ar jau dirbantiems asmenims. O dar labiau sveikintina, kai savanoriaujama idėjai, pakeisiančiai tavo miestą.

„Mums reikalingi labai stiprūs ir motyvuoti savanoriai, kurie visų pirma šį pavasarį padės projektui įvykti, t. y. padės žmonėms užpildyti ir išsiųsti paramos anketas. O sekančiais metais dirbsime visi kartu su savivaldybe suderintuose sklypuose – kasime ir sodinsime pačias pušis“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas idėjos autorius.

Savanoriai vyks į Švedijos nacionalinį parką

Kad savanoriauti būtų linksma, visi savanoriai padėję užpildyti tam tikrą kiekį anketų kartu su kitais savanoriais ir projekto autoriais vyks į Švedijos nacionalinį parką bei plaukios jachta Kuršių Mariose.

„Aš pats, mano kolega lankome savo gimines, draugus, duodame jiems anketas ir paaiškiname kaip tai padaryti. Tai labai paprasta, tačiau be galo svarbu. Jei jiems niekas nepadės, jie tiesiog nežinos, kaip užpildyti anketą ir to nepadarys. 50 ar 100 anketų surinkti vienam žmogui reikia užsispyrimo, todėl nutarėme, kad kiekvieną motyvuotą ir užsispyrusį žmogų pakviesime į kelionę su mumis po Švedijos nacionalinį parką“, – sako Paulius.

Organizatorių/VisitSweden nuotr./Švedijos nacionalinis parkas
Organizatorių/VisitSweden nuotr./Švedijos nacionalinis parkas

Visi norintys savanoriauti kviečiami atsiųsti el.laišką į noriupadeti@pusysklaipedai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus