Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Kama Sutra“ 3D galima bus susipažinti su pozomis iš įvairiausių kampų

Žinomas senovės indų traktatas „Kama Sutra“ , atskleidžiantis intymaus gyvenimo paslaptis, greitai pasirodys nauju formatu, suteikiančiu galimybę konkrečiai apžiūrėti sekso pozas iš įvariausių kampų, - rašo thesun.co.uk. Panaudojus šiuolaikines technologijas išradėjai sukūrė nemokamą priedėlį, kuris, panašu, taps pakankamai populiariu. O „Kama Sutros“ iliustracijos bus pateiktos hologramų pavidalu, smartfono ar planšeto ekrane. Kiekvieną erotinę pozą 3D formatu bus galima pamatyti įvairiais rakursais, o tai suteiks galimybę vartotojams išsamiau susipažinti su žinomu sekso vadovėliu.
„Kama Sutra“ 3D
„Kama Sutra“ 3D / ph.omg.yahoo.com nuotr.

Inovacinė naujovė pavadinta „Kama Xcitra“, žada porai padėti pasiekti aukštumų intymioje gyvenimo sferoje ir meilės prieinama informacija išdėstyta knygoje.

Tačiau vien pozomis 3D formatu, pateiktomis 69 pavadinimais, priedėlis neapsiriboja ir siūlo sekso partneriams eksperimentuoti su modelių išvaizda, pakeičiant jų plaukų ir odos spalvas. O kad sekso pozų nereikėtų tyrinėti spengiančioje tyloje, visi norintys gali pridėti prie įrenginio ir mėgstamą muziką.

Anot kompanijos „Accent Press“ , užsiimančios „Xcite Books“ pažangių metodų kūrimu, naujovė išspręs daugumos porų seksualines problemas, kai jie praktiškai išmėgins šiuos „užsiėmimus“.

„Per daugiau kaip pora tūkstančių metų vyrai ir moterys ne kartą vartė „Kama Sutros“ puslapius ir ieškojo ten patarimų bei nurodymų, suteikiančių galimybę gyventi pilnavertį intymųjį gyvenimą. Tačiau kai kurios itin sudėtingos pozos, neretai išmušdavo skaitytojus iš vėžių.  Šie nepatogumai gyvavo iki šiol, tačiau progresas nestovi vietoje ir į pagalbą atėjo šiuolaikinės technologijos. Poros gali ne tik laisvai iš visų pusių tyrinėti ir išmėginti įdomias sekso pozas, bet ir linksmai praleisti laisvalaikį.  Kiekvienas vaizdas puslapyje pristatytas 3D hologramos pavidalu. Žiūrovas galės perkelti mobilų įrenginį taip, kad galėtų įvertinti tą pozą iš visų pusių. Tokiu būdu susipažinus su kiekviena poza, kurią pademonstruos modeliai, taps aišku ir jūs galų gale išvengsite nepatogių momentų“, – pasakojo kompanijos „Accent Press“ įkūrėja Hazel Cushion.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas