„Visu patiekalus jau sunku ir atsiminti. Taip pat vaišinome krevečių užkandėle su ridikėliais ir braškėmis, šokoladiniais ledais su alyvuogių aliejumi ir druska, bulve su juodojo šokolado ir „laimo“ įdaru. Kasdien tiek daug patiekalų nebus, tačiau kiekvieną kartą pateiksime staigmenų“, – sakė „Vakarienės namų“, įsikūrusių netoli Veiverių gatvės ir Europos prospekto sankryžos, įkūrėjas Tomas Ragauskas.
Jis vakarienes ketina rengti kasdien. Vidutinė maisto degustacijos kaina bus apie 50 litų. Man buvo netikėta, kad žmonės taip gerai sureagavo į maistą. Jiems labai patiko. Tikiu, kad kauniečiai įpras čia ateiti pavakarieniauti“, – vylėsi 15 metų profesionaliai maistą gaminantis virtuvės šefas.
Visus patiekalus pristatė madas demonstravusios merginos. „Maistas – taip pat menas, todėl jį derinsime su madomis, muzika“, – atskleidė T.Ragauskas, nuolat sekanti maisto gaminimo ir pateikimo tendencijas pasaulyje.
Restoranas orientuosis į geriausius Europos virėjus, neprisirišdamas prie konkretaus meniu – kiekvieną vakarą svečiams bus siūlomos naujos skonių variacijas, atsižvelgiant į sezoniškumą, galimybę gauti šviežius produktus, ypatingus svečių pageidavimus ir kūrybines šefo idėjas.