Vietnamo, Tailando, Kinijos, Indijos, Karibų jūros, Afrikos ir Europos virtuvių valgiai. Mėsa, jūros gėrybės, daržovės, egzotiški patiekalai, kepsniai ant grotelių. Ir viskas šviežiai paruošta. Rinkis, kiek nori, valgyk, kiek telpa – tai kainuos 15 eurų. Papildomai reikia mokėti tik už gėrimus, išskyrus vandenį.
Ilgamečiam regbio žaidėjui George‘ui Dalmonui ir jo bičiuliui Andy Miles‘ui į skrandį telpa itin daug.
Dvejus metus bičiuliai reguliariai lankėsi restorane. Nuolatiniai klientai paprastai laikomi restorano savininkų draugais, tačiau tik ne šiuo atveju. Savininkas juos vadina „kiaulėmis“, skelbia spiegel.de.
Britų spauda cituoja prisistatyti nepanorusį vyrą, kuris teigia, kad abu restorano svečiai „suės jo verslą“ ir to jam jau gana.
G.Dalmonas neslėpė, kad vieną dieną prie jo stalo priėjo šefas ir prie visų svečių pasakė, kad mes esame kiaulės ir nuo šiol mums draudžiama lankytis restorane visą gyvenimą.
Restorano savininkas savo poziciją paaiškino: „Jie visada skuba, užlenda pirmiau kitų laukiančių svečių, viską sugadina. Kiniško maisto keptuvės lieka tuščios. To daugiau nebegalime pakęsti.“
Anot britų spaudos, veikiausiai problema dar ir ta, jog svečiai daug valgo ir mažai geria – visuomet paprašo vandens, kuris nekainuoja. Be to, niekada nepalieka arbatpinigių.
G.Dalmonas nesupranta, kur problema: restoranas turi siūlyti tai, ką reklamuoja.
Savininkas lieka prie savo minties: „Mes ne labdaros organizacija, o verslo kompanija.“