„KitKat“ batonėliuose netrukus bus dešimtadaliu mažiau cukraus

„Nestle“ stengiantis savo produktus padaryti sveikesniais, maisto produktų milžinės gaminamuose šokoladukuose nuo kitų metų bus 10 proc. mažiau cukraus.
Cukrus
Cukrus / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 „Nestle“ Cukrus

Gaminant pagrindinių prekės ženklų, tokių kaip „KitKat“, „Aeros“, „Lion“ ir „After Eight“, produktus, maždaug 7,5 tūkst. tonų cukraus kitąmet bus pakeista esamais ir nedirbtiniais ingredientais, praneša CNBC.

„Nestle“ pirmauja siekdama ... kurti naujas technologijas, dėl kurių maisto produktai taptų geresni mūsų vartotojams.

Šios inovacijos mums padės sumažinti cukraus kiekį konditerijos gaminiuose“, – pareiškė „Nestle“ padalinio Jungtinėje Karalystėje ir Airijoje vadovė Fiona Kendrick.

Anot jos, cukraus kiekis bus mažinamas inovacijas derinant su kitais, labiau paplitusiais metodais, įskaitant receptų keitimą ir cukraus pakeitimą kitais, nedirbtiniais ingredientais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų