„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

„KitKat“ batonėliuose netrukus bus dešimtadaliu mažiau cukraus

„Nestle“ stengiantis savo produktus padaryti sveikesniais, maisto produktų milžinės gaminamuose šokoladukuose nuo kitų metų bus 10 proc. mažiau cukraus.
Cukrus
Cukrus / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 „Nestle“ Cukrus

Gaminant pagrindinių prekės ženklų, tokių kaip „KitKat“, „Aeros“, „Lion“ ir „After Eight“, produktus, maždaug 7,5 tūkst. tonų cukraus kitąmet bus pakeista esamais ir nedirbtiniais ingredientais, praneša CNBC.

„Nestle“ pirmauja siekdama ... kurti naujas technologijas, dėl kurių maisto produktai taptų geresni mūsų vartotojams.

Šios inovacijos mums padės sumažinti cukraus kiekį konditerijos gaminiuose“, – pareiškė „Nestle“ padalinio Jungtinėje Karalystėje ir Airijoje vadovė Fiona Kendrick.

Anot jos, cukraus kiekis bus mažinamas inovacijas derinant su kitais, labiau paplitusiais metodais, įskaitant receptų keitimą ir cukraus pakeitimą kitais, nedirbtiniais ingredientais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs